ZA BALEA NEMA NIKAKVE SUMNJE: / 'Modrić je najbolji, može ono što nitko drugi ne može'

Image

Napadač europskog prvaka Real Madrida Gareth Bale rekao je da hrvatski kapetan Luka Modrić trenira najbolje od svih nogometaša s kojima je dosad igrao.

15.10.2016.
11:59
VOYO logo

"Luka Modrić je najbolji na treningu. Uvijek izgleda konzistentno i vidi dodavanja koja nitko drugi ne vidi. Bio sam s njim u Tottenhamu i sada u Real Madridu te sam puno puta tome svjedočio”, rekao je Bale u dvominutnom video upitniku "TalkSporta" na pitanje tko najbolje trenira od svih igrača s kojima je dosad igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić se vraća za mjesec dana

Modrić (31) se oporavlja od ozljede lijevog koljena te bi se mogao vratiti na teren neposredno uoči velikog madridskog derbija s Atléticom, koji je na rasporedu 19. studenoga. On bi također trebao dobiti novi ugovor do 2019. ili 2020. godine. Aktualni mu istječe u ljeto 2018.

Ronaldo i Varane najbrži

Bale je rekao da su portugalski napadač Cristiano Ronaldo i francuski branič Rafael Varane iz Real Madrida najbrži nogometaši s kojima je dosad igrao, a Brazilac Marcelo najzabavniji igrač u madridskoj momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velšanin će u iduća dva tjedna potpisati novi ugovor s Real Madridom, koji će ga vezati do 2020. godine, izvijestila je španjolska radijska postaja Cadena Ser.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo