WENGER PROGOVORIO O ADEMIJU: / 'Ne želim nauditi njegovoj karijeri'

Image

Menadžer Arsenala Arsene Wenger je za HRT prokomentirao slavlje Arsenala nad Dinamom 3:0 i osvrnuo se na suspendiranog Dinamovog dokapetana Arijana Ademija.

24.11.2015.
23:54
VOYO logo

"Igrali smo u dobrom ritmu, baš kako smo i htjeli. Imali smo neke probleme s brzinom dodavanja i kretanja u prvoj utakmici, sad smo odigrali sasvim drugačije. Dinamo nas je tada iznenadio kvalitetom i željom. Hrvatska uvijek proizvodi kvalitetne igrače. No danas smo bili spremniji i bili smo koncentrirani", rekao je Wenger i dodao:

U nogometu se sve brzo mijenja, moramo zadržati koncentraciju i visok nivo igre, rekao je o zasad dobroj sezoni Topnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Pomirdbeni tonovi Wengera

Osvrnuo se i na aferu s dopingom Arijana Ademija. Wenger je uoči sraza žestoko kritizirao igrače koji su dopingirani u nogometu i istaknuo kako sve klubove iz čijih redova dolaze dopingirani igrači treba kazniti. Uz to, javno je na presici uoči ovog sraza kazao kako ukoliko UEFA ne oduzme Dinamu pobjedu, da se slaže sa dopingom u nogometu. Sad je Francuz, očito, promijenio "film".

"Nisam uopće govorio o Ademiju, govorio sam općenito o pravilima. Ne želim nauditi Ademijevoj karijeri, jer on je dobar igrač i uopće mu ne želim četverogodišnju suspenziju. Samo sam rekao da razlika između momčadi i individualnog igrača, po mom mišljenju, u pravilima nije dobro postavljena, zaključio je."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo