Engleska zvijezda napokon otkrila razlog frustracija

10.10.2013.
10:18
VOYO logo

Rooney je ljetos bio blizu napuštanja Old Trafforda, ali ga je klub odbio prodati rivalima Chelseaju ili Arsenalu koji su pokazali najveći interes za njegovom kupnjom.

Nakon što se vratio u momčad Rooney je zabio pet golova u osam utakmica i inzistira kako se sada osjeća sretno, ali i dalje odbija dugoročno se obvezati klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi u klubu znali su gdje želim igrati i mislim da sam zato bio razočaran. Završio sam u veznoj liniji, a to nisam želio. Mislio sam da sam došao do faze u karijeri kada sam zapravo morao biti malo sebičan", rekao je Rooney na press-konferenciji, dotaknuvši se tako bivšeg menadžera Fergusona koji ga je selio od vezne linije, krila, do napada.

"Zapravo sam osjećao da sam bio dobar kada sam igrao u vezi, ali nisam želio igrati ondje. Nisam u prošlosti imao problema s time da ne igram na svojoj poziciji, ali osjećao sam da sam to zaslužio. Naravno da sam bio razočaran i možda je to utjecalo na mene i igru u nekim utakmicama. Znam da prošla sezona nije bila moja najbolja, ali bilo je trenutaka kada sam igrao na različitim pozicijama. Smatrao sam da ne dobivam dovoljno konstantnih prilika u napadu. Ponekad kada ne igrate stalno na istoj poziciji bude teško prilagoditi se."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je sada javno progovorio razlogu svog nezadovoljstva u Unitedu, Rooney tijekom cijelog ljeta niti u jednom trenutku nije spomenuo da želi otići.

"Da budem iskren, ja sam miran cijelo ljeto. Bio sam sretan cijelo ljeto iako izvana možda tako nije izgledalo. Moja žena je ponovo rodila i ja sam oduševljen što igram i što sam zdrav. Pognuo sam glavu i radio naporno. Usredotočen sam i želim dokazati ljudima da sam vrhunski igrač."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O dvjema ponudama Chelseaja za njegovu kupnju Rooney je rekao:

"Nisam želio ništa govoriti, nego se koncentrirati na svoj nogomet, a mislim da je klub bio jasan. Nisam želio ići okolo i govoriti: 'Želim otići' ili 'Želim ostati'. Nastavit ću se koncentrirati na svoj nogomet i vidjeti što će biti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na kraju je Rooney komentirao i kako se osjeća raditi pod novim menadžerom Uniteda Davidom Moyesom.

"Trening je drugačiji, drugačiji je stil, drugačiji je način razmišljanja. Iskreno, treninzi su tako naporni. Puno trčimo, duže, brže i oštrije. Osjećam kao da sam od svega profitirao i osjećam se fizički spremnijim no ikad. Imao sam nekih ozljeda u predsezoni, ali sad se osjećam sjajno i u dobroj formi. Sretan sam i uživam u svom nogometu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo