VRSALJKO SJAJNO ASISTIRAO TORRESU: / Vatreni odigrao odličnu utakmicu za Rojiblancose

Image
Foto: AFP

Šime Vrsaljko bio je u početnoj postavi Atletica i sjajno odigrao svih 90. minuta.

16.12.2017.
23:40
AFP
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa španjolskog nogometnog prvenstva madridski Atletico je s minimalnih 1-0 (0-0) pobijedio Alaves, a pobjednički pogodak postigao je Fernando Torres u 74. minuti na ubačaj hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka.

NAPOLI OZBILJNO ZAGRIZAO ZA VRSALJKA, ČEKA SE ODLUKA

Vrsaljko je bio u početnoj postavi Atletica i odigrao na vrlo visokoj razini svih 90 minuta. Hrvatski reprezentativac, koji bi od siječnja mogao preseliti u Napoli, vinovnik je sjajnog poteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrsaljko se sjurio po desnoj strani i precizno ubacio za Fernanda Torresa kojem je preostalo samo podmetnuti nogu i zabiti za Atletico koji je u ovoj utakmici imao potpunu dominaciju. I tu je dominaciju okrunio s tri boda. Iako su Rojiblancosi mogli biti i uvjerljiviji. Bila je ovo druga uzastopna asistencija u posljednja dva sraza za Vrsaljka u dresu Atletica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Atletico je privremeno zasjeo na drugo mjesto, jer je u subotu Valencia poražena sa 2-1 na gostovanju kod Eibara.

Barcelona je u vodstvu sa 39 bodova, tri više i utakmicom manje od drugoplasiranog Atletica. Treća je Valencia sa 34 boda, a četvrti Real Madrid sa 31. Alaves je sa 12 bodova na 18. mjestu, ispred Malage sa 11 i Las Palmasa sa 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Španjolska - 16. kolo Atletico M. - Alaves 1-0 (Torres 74) Eibar - Valencia 2-1 (Inui 49, Jordan 87 / Mina 57) Athletic B. - Real S. 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ostalim utakmicama će igrati: Girona - Getafe (ned, 12.00) Celta Vigo - Villarreal (ned, 16.15) Las Palmas - Espanyol (ned, 18.30) Barcelona - Deportivo (ned, 20.45) Malaga - Betis (pon, 21.00)

Odigrano u petak: Sevilla - Levante 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo