Nije mu lako

‘VRIJEME JE DA ODE’: Srpska nogometna zvijezda proživljava teške dane

Srpski stoper Branislav Ivanović (31) proživljava teške dane u Chelseau. Možda i najteže od kada je prije sedam godina došao u London.

Ivanović je ove sezone možda i najgori igrač Chelsea, kluba koji je nakon četiri kola Premiershipa na samo četiri osvojena boda i koji razočarao.

Jose Mourinho bijesan je na trenutnu situaciju. Bijes je još i veći nakon subotnjeg poraza koji je došao na domaćem travnjaku od Crystal Palacea 1:2, a čak 50 posto napada gostiju išlo je preko Ivanovićeve strane.

Izgubio podršku navijača

“Chelsea u ovom trenutku ne igra dobro, previše toga daju protivnicima, a većina tih poklona dolazi s desne strane na kojoj igra Ivanović”, rekao je bivši trener Chelseaja Ruud Gullit, a srpskog braniča kritizirao je i bivši nogometaš Manchester Uniteda Gary Neville, koji ga je naveo kao najslabiju kariju londonskog kluba.

Tako se Ivanović našao u nezavidnoj situaciji i izgubio je podršu navijača.

“Vrijeme je da ode ili da preseli na klupu. Ne smijemo ga držati u momčadi zbog starih zasluga”, izjavio je jedan navijač u jednom od nekoliko videa koji su objavljeni na internetu, a u kojima se traži Ivanovićev odlazak.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr