VLASNICI WEST HAMA SE U PISMU OGLASILI O BILIĆU: / 'Ne tražimo alibi za ovaj loš početak sezone, ali...'

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

West Ham Slavena Bilića jučer je na svom stadionu izgubio od Southamptona 3-0 u 6. kolu Premierlige. Time se kriza Čekićara - nastavila!

26.9.2016.
19:16
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Ovaj londonski klub, koji je prošle sezone bio hit Premierlige koji se specijalizirao za rušenje velikana, ove sezone proživljava jednu od najvećih kriza u povijesti kluba. Čekićari su trenutno na crnom nizu od četiri utakmice 8prvi puta od 2014. godine), ukupno su ove sezone izgubili pet od šest susreta u prvenstvu, a jučer su na svom terenu u Londonu po prvi puta nakon 13 susreta uspijeli ne zabiti niti jedan gol. Uz to, u posljednjih ukupno 7 susreta, ako računamo i prošlu sezonu, izgubili su u njih šest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BILIĆU SE OPASNO TRESE STOLICA: Navijači mu dali rok do Božića, već se zna ime nasljednika

West Ham ispao iz Europe i zaredao s porazima u Premiershipu

Što se tiče Europe, Čekićari su u play - offu Europske lige po drugi put zaredom ispali od rumunjske Astre, momčadi koju je Dinamo 2014. godine izbacio na svom putu prema Ligi prvaka. West Ham je trenutno na osamnaestom mjestu Premiershipa i nalazi se u zoni ispadanja iz lige.

Biliću se trese stolica, navijači i mediji ga kritiziraju

Upravo zbog svega navedenog, Biliću se opako "trese stolica", a Hrvat je na žestokom udaru navijača i medija. Svi ga kritiziraju, on se brani time da sve ono što je prošle sezone bilo dobro, svaki onaj detalj koji je prošle sezone davao uspjehe, sad nije dobar, odnosno ne daje željene rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NAJGORI START U POVIJESTI KLUBA: Bilić postao predmet sprdnje i žestokih kritika navijača

Uz sve to, Biliću zasigurno jako nedostaju neki igrači. Odmah na početku ove sezone Hrvat je ostao bez napadača Andréa Ayewa, koji je trebao biti važno pojačanje za njegov klub. No, Ayew je na listi ozlijeđenih, kao i još dvojica napadača, Andy Carroll i Diafra Sakho.

https://vid.me/gCJB

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijevi bok pušta na sve strane

No, sigurno mu najviše nedostaje ozlijeđeni Aaron Cresswell, jedan od najboljih lijevih braniča u Engleskoj, koji svojim ofenzivnim sklonostima puno doprinosi Bilićevoj momčadi. Ovako je lijevi bok jalov u napadu, a u obrani pušta na sve strane.

SOUTHAMPTON RAZVALIO WEST HAM: Bilić doživio novi težak udarac, crni niz se nastavio na četiri utakmice

Navijači su bijesni, dio pristalica West Hama traži njegov odlazak, nazivaju ga hipsterskom prevarom itd... Kako bilo, navijači su mu dali rok do Božića, odnosno, misle da bi Bilić mogao odletjeti s klupe West Hama do Božića, a kao njegov nasljednik spominje se Roberto Mancini, bivši trener Manchester Cityja i Intera. No, klub se, da barem malo smiri strasti, odlučio na svojim klupskim stranicama obratiti pismom svojim navijačima u ime Davida Sullivana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne tražimo alibi za ovaj loš početak sezone'

"'Uopće nije upitno da početak sezone ni izbliza nije onakav kakav smo očekivali, no budite sigurni da radimo sve što možemo kako bi popravili situaciju. Činjenice su takve kakve jesu, njih svi vide i od toga pobjeći ne možemo. Znamo da smo ove sezone primili previše golova, da nam je realizacija užasna, ali uvjereni smo da će se taj problem jako brzo riješiti.

Ne tražimo alibi za ovaj loš početak sezone, znamo da će Slaven i njegov tim zapeti još jače na treninzima i da ćemo već sljedeći tjedan gledati puno bolju igru. Međutim, morate shvatiti da za ovako slabašan start postoje i određeni faktori, na koje nismo mogli utjecati. Najprije, imali smo puno problema s ozljedama ključnih igračima, a zatim smo se suočili i s nekim odlukama koje su išle protiv nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Moramo ostati pozitivni. To su isti igrači koji su omogućili da prošle sezone uživamo nezaboravne trenutke u našoj posljednjoj sezoni na Boleyn Groundu. Znamo da je ovo teško vrijeme za naše navijače, ali želimo vam zahvaliti što ste svim svojim srcem uz nas. Budite uvjereni da ćemo ovu sezonu okrenuti u našu korist", stoji u pismu.

Image
Image

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo