VLAŠIĆEVO VATRENO KRŠTENJE: / Nikola odigrao cijelu utakmicu, Everton doživio težak potop

Image
Foto: AFP

U skupini E Europske lige Atalanta je uvjerljivo porazila Everton s 3-0. Talijani su odigrali sjajno prvo poluvrijeme postigavši sva tri gola u prvih 45 minuta.

14.9.2017.
21:43
AFP
VOYO logo

Strijelci su bili Andrea Masiello (27), Alejandro Gomez (41) i Bryan Cristiante (44). Naš Nikola Vlašić je za goste odigrao cijeli susret. Atalanta je prvi put u povijesti postigla tri gola u prvom poluvremenu europskih utakmica. S druge strane, Everton je također prvi put u klupskoj povijesti zaostajao za tri pogotka nakon uvodnih 45 minuta. Evertonu je ovo bilo četvrto gostovanje u Italiji u službenim utakmicama i četvrti poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[FOTO, VIDEO] AEK OČITAO LEKCIJU RIJEČANIMA USRED RUJEVICE! /

Milan poslao zastrašujuću poruku prvaku Hrvatske

Image
[FOTO, VIDEO] AEK OČITAO LEKCIJU RIJEČANIMA USRED RUJEVICE! /

Milan poslao zastrašujuću poruku prvaku Hrvatske

Preokret kijevskog Dinama

U drugom susretu iz ove skupine Apollon i Lyon su odigrali 1-1. Domaćin je izvukao bod golom Adriana Sardinera u trećoj minuti sudačke nadoknade. Anton Maglica je odigrao cijeli dvoboj za ciparski sastav, dok je Antonio Jakoliš igrao do 54. minute.

U skupini B Dinamo je u Kijevu pobijedio Skënderbeu, klub koji je izbacio zagrebački Dinamo, s 3-1. Gosti su poveli u 39. minuti golom Gjergija Muzake, međutim Dinamo je u prve četiri minute drugog poluvremena okrenuo rezultat golovima Sidorčuka (47) i Juniora Moaesa (49). Pobjedu Ukrajinaca potvrdio je Mbokani u 65. minuti golom iz kaznenog udarca. Hrvatski reprezentativci Domagoj Vida i Josip Pivarić odigrali su cijeli susret za Dinamo baš kao i Marko Radas za Skënderbeu. U drugom susretu iz ove skupine Young Boys i Partizan su odigrali 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoffenheimu ne ide u Europi

U skupina C Braga je na gostovanju pobijedila Hoffenheim s 2-1 nakon što su domaćini poveli. Vodeći pogodak na utakmici zabio je Sandro Wagner u 24. minuti, a u posljednjim trenucima prvog dijela izjednačio je Joao Carlos. Pobjedu Bragi donio je Diego Sousa u 50. minuti. Hoffenheim je u Bundesligi bez domaćeg poraza već 19 utakmica zaredom, ali u Europi je ovo ljeto, u kvalifikacijama Lige prvaka od Liveropoola i sada od Brage, dvaput poražen. Andrej Kramarić je igrao cijeli susreta za Hoffenheim, dok Robert Murić nije nastupio za Bragu.

U skupini F oba susreta su završila bez golova, a snage su odmjerili FC Kopenhagen i Lokomotiv Moskva, te Zlin i Šerif. Vedran Ćorluka zbog ozljede nije nastupio za Lokomotiv. Zanimljivo, za Šerif su nastupila čak četiri hrvatska igrača. Zvonimir Mikulić, Ante Kulušić i Mateo Sušić su odigrali cijeli susret, dok je Josip Brezovec igrao do 73. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo