'On je taj tip nogometaša kakav nam je potreban'

'Javi Martinez je taj tip nogometaša kakav nam je potreban, no ima ih još, a ja neću govoriti o konkretnim imenima', rekao je trener Barcelone Tito Vilanova o potencijalnim pojačanjima.

17.7.2012.
18:27
VOYO logo

Trener nogometaša Barcelone Tito Vilanova na konferenciji za novinare zamolio je medije da prestanu pisati o incidentu s trenerom Reala, poručivši kako njegov odnos s Joseom Mourinhom uopće nije loš.

"Ja nemam loš odnos s Mourinhom. Pomalo me iritira što se nakon godine dana i dalje toliko piše o tom incidentu. Ja sam prihvatio sve odluke vezano za taj događaj kao profesionalac", izjavio je Vilanova na početku novinske konferencije, te se potom posvetio temama oko igračkog kadra za narednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne tražimo novog napadača jer nam nije potreban. Imamo dovoljno dobrih opcija u tom segmentu momčadi. Ako bismo bili u mogućnosti pronaći igrača koji može pokriti poziciju srednjeg braniča i defanzivnog vezista, to bi bilo fantastično. Ako ne uspijemo, pronaći ćemo riješenje unutar našeg rezervnog sastava. Javi Martinez je taj tip nogometaša kakav nam je potreban, no ima ih još, a ja neću govoriti o konkretnim imenima", poručio je trener katalonskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Računam na sve igrače iz prošle sezone pa tako i Afellaya koji je odličan nogometaš, ali se prošle sezone uglavnom borio s teškim ozljedama."

Naravno, da strateg Barcelone i u idućoj sezoni najviše očekuje od najboljega – Lionela Messija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Messi radi sjajno. On fizičku kondiciju shvaća vrlo ozbiljno. Na svu sreću, Messi može zabiti barem jednak broj pogodaka kao lani. On svake godine napreduje", zaključio je Vilanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo