VIDEO: / U novoj pobjedi Tottenhama zaigrao i Niko!

Nogometaši Manchester Cityja s uvjerljivih su 3:0 svladali Liverpool na svom stadionu u 20. kolu Premiershipa, dok je Tottenham kao domaćin teškom mukom s 1:0 pobijedio WBA.

3.1.2012.
23:08
VOYO logo

Navijači Tottenhama potrošili su puno živaca dok nisu dočekali posljednji sučev zvižduk u pobjedi 1:0 protiv West Bromwicha. Osigurao ju je Jermain Defoe pogotkom iz okreta u jednoj gužvi sa 7-8 metara. Tottenham je bio bolji najvećim dijelom susreta i mogao je pobijediti i uvjerljivije. No, u završnici su gosti u nekoliko navrata opasno zaprijetili. Ipak, do izjednačenja nisu stigli.

Luka Modrić odigrao je svih 90 minuta za domaću momčad, Niko Kranjčar od 77. minute, dok Vedran Ćorluka nije bio u kadru za utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=mlOhn2f8TiiPzmaE
szólj hozzá: mv91-0g;l[Matchhighlight.com]

Manchester City je u 10. nastupu na svom Etihad stadionu stigao do 10. pobjede, svladavši jalovi Liverpool s 3:0. Mogao je tijek utakmice biti sasvim drukčiji da je Stewart Downing iskoristio ''jedan na jedan'' situaciju u 8. minuti. No, Joe Hart je obranio njegov ne naročito dobar pokušaj. Pokazalo se da je to bila i najbolja, zapravo i jedina izrazita prilika Liverpoola na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su poveli vrlo brzo nakon toga, u 10. minuti. Sergio Agüero tukao je s više od 20 metara. Vratar gostiju Pepe Reina pacerski je reagirao, lopta mu je prošla ispod tijela i odsjela u mreži. Bio je to 14. pogodak argentinskog napadača u 19. nastupu ove sezone u Premiershipu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 33. minuti, već je bilo 2-0. Nakon kornera s lijeve strane, Yaya Toure je nadvisio Johnsona i zakucao loptu u mrežu. Tračak nade za goste ukazao se u 73. minuti, kada ja Barry zbog prekršaja nad Aggerom dobio drugi žuti, odnosno isključujući crveni karton.

No, samo dvije minute kasnije, sudac je dosudio kazneni udarac za domaćine zbog prekršaja Škrtela nad Yaya Tourem koji je pobjegao obrani gostiju u kontra-napadu. James Milner je bio siguran s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo