VIDEO: / Sevilla slavi, a Ivan Rakitić 'tuguje'

Nogometaši Seville upisali su važnu gostujuću pobjedu (2:1) kod Granade u sklopu 15. kola španjolske Primere. Rakitić je na travnjaku proveo svih 90 minuta, a u 57.

1.12.2013.
19:35
VOYO logo

Momčad Ivana Rakitića nadigrala je u Madridu Granadu s 2:1, a veliku je utakmicu odigrao Kolumbijac Carlos Bacca, strijelac vodećeg i asistent kod pobjedničkog pogotka Seville.

Bacca je najprije u 23. minuti prvog poluvremena iskoristio veliku pogrešku domaćeg braniča na otprilike 30 metara od Granadinog gola, povukao je loptu do 20 metara i onda neobranjivo opalio u donji desni kut domaćeg vratara Roberta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultat se nije mijenjao do 61. minute kada je Iborra skrivio jedanaesterac, a na 1:1 poravnao Alžirac Yacime Brahimi. Momčadi su nakon toga držale po bod sve do 87. minute, kada je džoker s klupe Unaia Emeryja, Kevin Gameiro zabio za pobjedu. Visoku mu je loptu glavom savršeno spustio Bacca, a Francuz je iz okomitog trka prema golu neobranjivo pogodio donji lijevi kut. Gameiro je u igru ušao sedam minuta ranije.

Rakitić je na travnjaku proveo svih 90 minuta, a u 57. je minuti zaradio žuti karton, peti ove sezone, zbog čega će morati propustiti idući Sevillin susret – domaći ogled protiv Athletic Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku večeri Valencia će ugostiti Osasunu, dok će Barcelona na teško gostovanje kod Athletic Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Betis – Rayo Vallecano 2-2 (Amaya 27, Verdu 81 / Bueno 51, 90)

Granada – Sevilla 1-2 (Brahini 61-11m / Bacca 23, Gameiro 87)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed: 1. Barcelona 40 (14 utakmica), 2. Atletico Madrid 40 (+1) 3. Real Madrid 37 (+1) 4. Villarreal 28 ... 8. Sevilla 22 ...

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo