VIDEO: / Ronaldo je Lovrenu prodao majstoriju večeri, a onda je Real eksplodirao

Nogometaši Real Madrida su na gostovanju u Liverpoolu pregazili Redse s 3:0. Ronaldo, Modrić i društvo su u 18 minuta zabili tri gola i osigurali plasman u drugi krug Lige prvaka.

22.10.2014.
15:10
VOYO logo

Liverpool - Real Madrid 0:3 Ludogorec - Basel 1:0

TABLICA 1. Real Madrid 3 3 0 0 10 8 9 2. Ludogorec 3 1 0 2 3 -1 3 3. Liverpool 3 1 0 2 5 -3 3 4. Basel 3 1 0 2 6 -4 3

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madrid je imao jaku "generalku" uoči El Clasica s Barcelonom slijedeće subote. I apsorbirao ju je na sjajan način. Ronaldo i društvo su s 3:0 slavili protiv Liverpoola i tako već nakon tri kola osigurali drugi krug Lige prvaka. Iako je Liverpool susret započeo sjajno, i presingom iznenadio Madriđane, kapitulacija je došla vrlo rano. U 23. minuti Ronaldo je sjajnim golom doveo Real Madrid u vodstvo 1:0. Lovren nije uspio reagirati na udarac Portugalca i kapitulacija je bila neizbježna.

To je šokiralo domaćina, i Real je prebacio u višu brzinu. Drugi gol postigao je Benzema glavom, lopta je parabolom završila u maloj mrežici Mignoletovog gola. Anfield je u 30. minuti zanijemio. Svega jedanaest minuta kasnije susret je bio riješen. Ronaldo je u petercu odlično asistirao Benzemi i Francuz je u 41. minuti zabio za 3:0. I to je bio kraj priče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Liverpool je pokušavao zabiti barem počasni gol, ali u tome nije uspio. Luka Modrić je odigrao vrlo dobru partiju u dresu Kraljevskog kluba. Zajedno s Nijemcem Tonijem Kroosom diktirao je igru Reala.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici u skupini B Ludogorec je pobijedio Basel 1:0. Basel je u prvom poluvremenu ostao bez Serey Dia koji je dobio crveni karton.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je bio vjetar u leđa Bugarima da na svom travnjaku iznenade Švicarce. To su i učinili, a pobjeda je došla u 92 minuti kada je Minev zabio za 1:0 i tri boda Ludogoreca.

Anderlecht - Arsenal 1:2 Galatasaray - Borussija Dortmund 0:4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TABLICA 1. Borussia Dortmund 3 3 0 0 9 9 2. Arsenal 3 2 0 1 6 2 6 3. Anderlecht 3 0 1 2 2 -4 1 4. Galatasaray 3 0 1 2 9 -7 1

U skupini D Arsenal je došao do tri boda protiv Anderlechta koji je preko Najara u 71 minuti poveo s 1:0. I kada se već mislilo da bi domaći nogometaši mogli doći do slavlja i velika tri boda protiv jakog Arsenala, uslijedio je - šok! Prvo u 89. minuti Gibbs je zabio za 1:1, da bi Nijemac Podolski u sudačkoj nadoknadi doveo Arsenal do slavlja i tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

U drugom susretu skupine D Borussija Dortmund je u Istanbulu pregazila Galatasaray s 4:0. Njemački sastav je poveo već u 6. minuti kada je Aubameyang zabio za 1:0. Reus je 18 minuti povećao na 2:0, a u 41 Reaus je zabio za 3:0. I stvar je bila riješena. Ramos je u 83. minuti zabio za 4:0 Borussije i nova tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo