VIDEO: / Real bi se morao zapitati nakon ovakvog povratka Barcine zvijezde

Urugvajski napadač Luis Suarez, od ovog ljeta član Barcelone, vratio se onome što mu, uz grizenje suparničkih igrača, ide najbolje - zabijanju golova.

13.10.2014.
19:40
VOYO logo

Suarez je, podsjećamo, još uvijek pod zabranom igranja službenih utakmica zbog skandala koji je izazvao na ovoljetnom Svjetskog prvenstvu u Brazilu. U utakmici protiv Italije je ugrizao za rame suparničkog braniča Giorgija Chiellinija, a s obzirom da mu je to bio već treći takav prekršaj u karijeri, FIFA mu je izrekla zabranu nastupa u devet službenih utakmica za reprezentaciju, te ga suspendirala na četiri mjeseca kad je u pitanju igranje za klub.

Prijateljske utakmice Suarez, međutim, smije igrati, pa je tako ovog ponedjeljka bio prvi čovjek u gostujućoj pobjedi urugvajske reprezentacije protiv Omana (3:0). Zabio je bivši nogometaš Liverpoola u 57. i 66. minuti, te podsjetio zašto ga se smatra jednim od najboljih napadača današnjice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/7QQc3dfoMPs

Ujedno je na najbolji mogući način najavio skorašnji El Clasico, okršaj između Real Madrida i Barcelone koji je, u sklopu 9. kola španjolske Primere, na rasporedu 25. listopada. Bit će to Suarezov prvi nastup nakon isteka suspenzije i uopće ne treba sumnjati da će biti iznimno motiviran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo