VIDEO: / Stari majstor zabio fenomenalan gol iz slobodnjaka

Prve tri nedjeljne utakmice posljednjeg kola Serije A nisu imale poseban rezultatski znacaj jer nisu odlucivale ni o cemu.

18.5.2014.
17:30
VOYO logo

Momcad Antonija Contea svladala je pred svojim navijacima Cagliari sa 3:0, te okoncala prvenstvo sa 102 boda i impresivnim ucinkom od 33 pobjede, tri remija i samo dva poraza. Podsjetimo, 30. naslov talijanskog prvaka Torinezi su osigurali jos prije nekoliko tjedana.

U nedjeljnom je dvoboju Juventus obavio glavninu posla u prvom poluvremenu kada je postigao sva tri pogotka. Vec u osmoj minuti se Andrea Pirlo istaknuo jos jednim briljantno izvedenim slobodnim udarcem, ovaj put s vise od 25 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sedam minuta kasnije prednost je povecao Fernando Llorente iz jedne guzve poslije kornera, a konacnih je 3:0 pet minuta prije kraja prvog poluvremena postavio Claudio Marchisio.

Drugoplasirana Roma pala je na gostovanju kod Genoe (1:0), sto i ne cudi buduci da je Rudi Garcia izveo prilicno sareni sastav. Prvi je put tako i 18-godisnji hrvatski nogometas Tin Jedvaj igrao od prve do zadnje minute u obrani Vucice, a isto je tako svih 90 minuta kod domacih odradio Sime Vrsaljko. Jedini je strijelac u 83. minuti bio Ioannis Fetfatzidis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x1vgalm

Catania se od prve lige oprostila pobjedom protiv Atalante (2:1) pred svojim navijacima. Bruno Petkovic i Dragan Lovric nisu ulazili u igru za domace, dok Marka Livaje nije ni bilo u kadru gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Catania - Atalanta 2-1 (Lodi 65, Bergessio 90+1 / Kone 80)

Juventus - Cagliari 3-0 (Pirlo 8, Llorente 15, Marchisio 40)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Genoa - Roma 1-0 (Fetfatzidis 83)

Redoslijed: 1. Juventus 102, 2. Roma 85, 3. Napoli 75 (-1), 4. Fiorentina 64 (-1)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo