[VIDEO] NEVOLJE U RAJU: / Zvijezde PSG-a umalo se potukle oko slobodnog udarca pred očima čitavog svijeta

Image
Foto: AFP/Screenshot

Možda se na prvu čini kako je PSG u raju zbog ovoljetnih novopridošlih pojačanja u obliku Neymara, Alvesa i Mbappea. No, uopće nije tako.

18.9.2017.
11:06
AFP/Screenshot
VOYO logo

Naime, sinoć za vrijeme derbija 6. kola francuske lige između PSG-a i Lyona (2-0) na Parku prinčeva, Edinson Cavani, Dani Alves i Neymar sukobili su se oko izvođenja prekida. Zvijezde pariške momčadi svađale su se na travnjaku, a sve su snimile kamere.

BRUTALNE BROJKE NOGOMETNE STVARNOSTI: U ljetnom prijelaznom roku bilo je 7590 transfera, a potrošilo se 4 milijarde eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su se Cavani i Alves posvađali oko jednog slobodnjaka. Alves je uzeo loptu i nije ju htio prepustiti Cavaniju, već je pričekao da do njega dođe njegov sunarodnjak Neymar i njemu je dao priliku da izvede slobodnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedanaesterce može izvoditi nekoliko igrača, jedan od njih je Cavani, a drugi je Neymar," rekao je Unai Emery nakon utakmice pa je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na terenu je potreban 'gospodski dogovor' oko toga tko će ga pucati. Ubuduće ćemo se bolje organizirati jer smatram da su obojica sposobna zabiti i želim da se izmjenjuju", istaknuo je Emery i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako se ne mogu dogovoriti njih dvojica, ja ću odlučiti. Ne želim da ovo bude problem", jasno je dao do znanja strateg Parižana, javlja ugledni britanski BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svađu dvojice suigrača su komentirali i igrači PSG-a.

"Ma nema svađe između Cavania i Neymara. Jednostavno, to su dva igrača koja žele zabijati golove," komentirao je Kimpembe, a Rabiot je dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam vidio što se dogodilo na travnjaku, ali to trebate pitati njih, a ne nas. Oni su odrasli ljudi, trebali bi se moći dogovoriti na terenu oko takvih stvari. Edinson je već bio zabio (pogodak službeno zabilježen kao autogol, nap.a) i Neymar je želio pogodak, razumijem to. Moraju međusobno porazgovarati o ovoj situaciji."

Vrijedi spomenuti kako je Cavani na kraju promašio penal u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo