VIDEO: / MOURINHO PONOVNO BRILJIRA 'Najbolji smo, zato smo i dosadni'

Premierligu danas čeka veliki okršaj. S početkom u 18 i 30 na travnjak Stamford Bridgea istrčati će vodeći Chesea, i trećeplasirana momčad engleske lige, slavni Manchester United.

18.4.2015.
13:03
VOYO logo

Da, često kada je riječ o velikim dvobojima, a utakmica između Chelsea i Manchester Uniteda je uistinu veliki dvoboj, on ispali nešto u svom stilu. Uglavnom bahato, sarkastično, onako Mourinhovski... Ovoga puta, prokomentirao je rezultate istraživanja na temu koje igrače i klubove navijači najviše vrijeđaju na društvenim mrežama. UDRUGA za borbu protiv diskriminacije "Kick It Out" jučer je objavila rezultate istraživanja na spomenutu temu, a u kategoriji klubova Chelsea drži prvo mjesto.

"Znam da bi svi ljubitelji nogometa u Engleskoj željeli u Premiershipu vidjeti scenarij koji je prisutan u engleskoj drugoj ligi, da su četiri momčadi na svega nekoliko bodova razlike. No, nije tako. No, od prvog dana mi smo najbolji, i zato smo ljudima dosadni", kazao je popularni "Mou".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je najavio okršaj s Crvenim vragovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Riječ je o nevjerojatnoj ekipi, imaju sjajne, iskusne igrače, uvijek imaju rješenje za sve probleme, jednostavno su veličanstveni. Svaki tjedan na stolu me dočeka popis igrača protiv kojih ćemo igrati, ali kad sam vidio protiv koga sad igramo samo sam protrnuo. Mata, Di Maria, Januzaj, Rooney, Van Persie, Falcao, Herrera, Carrick, Blind, Fellaini... Uistinu sjajna momčad! S druge strane, ja sam na gostovanju kod QPR-a igrao samo s Drogbom u napadu. Nismo imali drugog napadača na klupi", objasnio je "Mou", te se našalio na svoj račun glede Kloopovog odlaska iz Borussije Dortmund.

"On je odličan trener, ali nemam pojma gdje će nastaviti karijeru i hoće li to uopće biti Premiership. Rekao mi je da neće sigurno doći u Chelsea, tako da sam miran".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon razočaravajućeg početka sezone, Louis Van Gaal je vratio United u sam vrh engleskog nogometa, i sad su Crveni vragovi treći s osvojenih 65 bodova, osam manje od prvoplasiranog Chelsea. No, Van Gaal je u problemima uoči gostovanja u Londonu. Naime, društvo s Old Trafforda će na Chelsea bez ozlijeđenih Daleya Blinda, Phila Jonesa, Michaela Carricka i Marcosa Roje.

"To je nagori scenarij. Marcos i Phil mogu igrati lijevog bočnog, a Evans je također suspendiran. Stoga, ne preostaje mi puno izbora nego Waynea Rooneya vratiti na poziciju udarnog napadača. Ne mogu drugačije", izjavio je Van Gaal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo