Uznemirujući VIDEO Lea Messija u 'sekundi' obišao svijet

U prvom poluvremenu prijateljske utakmice između rumunjske i argentinske nogometne reprezentacije u Bukureštu, na travnjaku je opet pozlilo Lionelu Messiju.

5.3.2014.
21:36
VOYO logo

Ponajbolji svjetski nogometaš se već u osmoj minuti susreta uhvatio za koljena, prignuo i povratio, nakon čega je nastavio igrati.

Scenarij je to koji smo viđali u već nekoliko navrata u zadnjih par godina, a ove sezone pozlilo mu je u već prvom kolu Primere u utakmici protiv Levantea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zašto se Messiju često diže želudac na travnjaku, zasad nije poznato, no video je u odmah obišao cijeli svijet i zabrinuo poklonike argentinskog čarobnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Messi odigrao svih 90 minuta u Bukureštu, Argentina nije uspjela doći do pobjede. Završilo je neodlučeno 0:0.

"To je nešto što se često događa, nekoliko puta mi se dogodilo u klubu pa nema razloga za brigu", rekao je Messi i osvrnuo se na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim tražiti izgovore, ali travnjak je bio loš i to nam nije pomoglo. U drugom dijelu igrali smo puno bolje nego u prvom. Još imamo dvije pripremne utakmice i moramo rasti pa da na SP u Brazil dođemo u odličnom stanju", zaključio je Messi.

U jednom od šlagera prijateljskih utakmica diljem Europe francuski su nogometaši u Parizu svladali Nizozemsku s 2-0. Karim Benzema je donio ''tricolorima'' prednost u 32. minuti, a samo devet minuta kasnije je fantastičnim pogotkom ''škaricama'' vodstvo domaćina povećao Blaise Matuidi. Nizozemcima je ovo bio prvi posrtaj nakon 17 uzastopnih utakmica bez poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Engleska je nakon dva uzastopna poraza u prijateljskim utakmicama na Wembleyu slomila Dansku (1-0), ali tek u samoj završnici, točnije u 82. minuti kada je glavom pogodio napadač Liverpoola Daniel Sturridge. Njemačka je, također s minimalnih 1-0, u Stuttgartu svladala Čile. Strijelac je bio Mario Götze na asistenciju Mesuta Özila.

Dugo je bilo upitno hoće li Ukrajinci, zbog političke krize u svojoj zemlji, igrati na Cipru protiv SAD-a. Utakmica je na koncu odigrana, a Ukrajina je slavila s 2-0 pogocima Andrija Jarmolenka i Marka Devića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belgija je u Bruxellesu ispustila dva gola prednosti protiv Obale Bjelokosti (2-2), a još veći kiks su napravili Australci koji su u Londonu vodili protiv Ekvadora s 3-0 sve do 57. minute, da bi na koncu izgubili s 4-3.

Prijateljske utakmice: Rumunjska - Argentina 0-0 Ukrajina - SAD 2-0 (Jarmolenko 12, Dević 68) Austrija - Urugvaj 1-1 (Janko 14 / Pereira 66) Belgija - Obala Bjelokosti 2-2 (Fellaini 17, Nainggolan 51 / Drogba 74, Gradel 90+2) Njemačka - Čile 1-0 (Götze 16) Irska - Srbija 1-2 (Long 8 / McCarthy 48-ag, Đorđević 60) Poljska - Škotska 0-1 (Brown 77) Wales - Island 3-1 (Collins 12, Vokes 64, Bale 70 / Williams 26-ag) Australija - Ekvador 3-4 (Cahill 8, 32, Jedinak 15 - 11m / Martinez 57, Castillo 61 - 11m, E. Valencia 77, Mendez 90+2) Engleska - Danska 1-0 (Sturridge 82) Francuska - Nizozemska 2-0 (Benzema 32, Matuidi 41)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo