VIDEO: / KAKVA 'PLJUSKA' Navijaci Liverpoola na neobican nacin poslali poruku svome treneru

2.5.2015.
19:33
VOYO logo

Liverpool je u vodstvo doveo Coutinho u 19. minuti, a gosti su izjednacili u 73. minuti kad Lovren nije uspio blokirati udarac Fera. Konacnih 2-1 postavio je Steven Gerrard glavom u 87. minuti nakon ubacaja Coutinha, cime se kapetan Liverpoola iskupio za promaseni kazneni udarac osam minute prije.

Utakmicu je obiljezio i neobican navijacki prosvjed protiv aktualnog Liverpoolovog menadzera Brendana Rodgersa. Naime, neposredno pred pocetak dvoboja preko Ainfielda je preletio zrakoplov koji je vukao transparent s natpisom "Rodgers Out, Rafa In" (Rodgers van, Rafa unutra).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijaci Liverpoola nisu zadovoljni ovosezonskim rezultatima svog kluba, za sto su glavnog krivca pronasli u Rodgersu te zazivaju povratak Spanjolca Rafe Beniteza, koji je trenutno na klupi Napolija, s kojim je Liverpool osvojio Ligu prvaka 2005. i FA kup 2006.

Nogometasi Leicester Cityja napravili su veliki korak ka ostanku u Premier ligi 3-0 (2-0) pobjedom na svom terenu protiv Newcastle Uniteda u susretu 35. kola. Dvostruki strijelac za "lisice" bio je Leonardo Ulloa (1, 48-11m), a jednom je mrezu "svraka" zatresao i kapetan Wes Morgan (17).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Hrvatski reprezentativni napadac Andrej Kramaric u igru je usao u 78. minuti umjesto dvostrukog strijelca Ulloe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Leicester je sada 16. sa 34 boda, jednim manje od 15. Newcastlea kojemu je ovo bio osmi uzastopni poraz i sve je blize zoni ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo