VIDEO: / Je li i vama ovo najbolja utakmica godine?

Predsjednik Europske nogometne federacije (UEFA) Michel Platini proglasio je finale Lige prvaka između Barcelone i Manchester Uniteda najboljom utakmicom u 2011. godini.

26.12.2011.
19:33
VOYO logo

Barcelona je, podsjetimo, na Wembleyju svladala United s 3:1, a Platini je uvjeren da je to bio šlager nogometne 2011. godine. "Pamtit ćemo ovu godinu po mnogim iznimnim trenucima u svijetu nogometa. No, ako moram izabrati jedan trenutak, onda je to finale Lige prvaka na Wembleyju. Ne samo da je to bila legendarna utakmica, već nas je sve podsjetila da smo tu kako bismo služili sportu i igračima koji ostvaruju naše snove i bez kojih ništa ne bi bilo moguće", poručio je Platini u razgovoru za katalonski dnevnik Sport.

Francuz je, međutim, uvjeren da će nadolazeća godina biti još blistavija za nogomet. "Sljedeća će godina biti ključna za nogomet. Europsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini bi moglo biti jedinstveno. A dogodine ćemo imati i novi cilj. Klupski nogomet ulazi u novu eru zahvaljujući financijskom fair playu koji je podržan diljem svijeta kao simbol jedinstva i odgovornosti", zaključio je Platini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo