VIDEO: / Bayern na koljenima, uništio ih Spiderman

Prvi trofej sezone u Njemačkoj pripao je Borussiji. Oni su u Dortmundu nadigrali Bayern i s 2:0 upisali veliki trijumf nad mrskim rivalom.

13.8.2014.
20:10
VOYO logo

Pep Guardiola i Bavarci su skupo platili odmaranje par zvijezda, na klupi su u prvom poluvremenu ostali Lahm i Götze, a Ribery i Robben nisu ni zaigrali. Svejedno, u Dortmundu su oduševljeno podigli prvi trofej sezone. Potpuno su nadigrali Bayern, a i tribine su si dale oduška i pošteno izviždale Marija Götzea, jednog od 'izdajica' koji su prešli u redove Bayerna.

Robert Lewandowski nije pokazao ništa protiv bivšeg kluba, tako da nije prijetila neka velika opasnost golu Langeraka, dok je Neuer imao pun ruke posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/xxxdkTv1kys

Prvi ga je probio Mkhitaryan u 23. minuti kada mu se lopta sretno odbila na nogu u kaznenom prostoru Bavaraca, dok se na drugi gol čekalo još 40 minuta. Kod drugog gola je obrana Bayerna zaspala. Aubameyang je naskočio Boatenga i glavom zaključio utakmicu. Proslava mu je bila posebna, izvukao je masku Spidermana i paradirao terenom...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bavarci još mogu biti sretni s konačnim rezultatom Immobile, Hofmann i Mkhitaryan su promašili nekoliko izglednih šansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo