Ovo nijedan Hrvat do sada nije napravio u Engleskoj!

Hrvatski napadač Nikica Jelavić dobio je ogromno priznanje u Engleskoj. Naime, proglašen je najboljim igračem Premiershipa u mjesecu travnju.

4.5.2012.
19:34
VOYO logo

Šest golova u tri utakmice impresionirali su Engleze, koji su našeg reprezentativca izabrali za igrača mjeseca.

"Iznimno sam sretan zbog nagrade. U Evertonu su me odlično prihvatili otkako sam došao i drago mi je da mogu svojim dobrim igrama uzvratiti navijačima za fantastičnu podršku", kazao je 26-godišnji Nikica Jelavić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nagrade su lijepa stvar i ova pokazuje kako je naša momčad u odličnoj formi. Igramo fantastičan nogomet i stvaramo šanse, što je za napadača vrlo važno. Nadam se da ćemo tako i nastaviti do kraja sezone i upisati pobjede u preostale dvije utakmice."

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=YTCc9lM2zu81DMPE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Jelavić je za 5.5 milijuna funti stigao na Goodison Park iz Glasgow Rangersa, a u travnju je s po dva gola zapaprio Manchester Unitedu, Norwichu i Fulhamu. Za trenera mjeseca izabran je stručnjak Wigana Roberto Martinez. Najtalentiraniji menadžer u Engleskoj ima samo 38 godina. Njegova je momčad u prošlom mjesecu tri puta trijumfirala protiv vrhunskih momčadi engleskog nogometa: Manchester Uniteda, Arsenala i Newcastlea. Time su u najtežem dijelu sezone i protiv najtežih suparnika Martinezovi učenici uhvatili bodove koji bi mogli donijeti opstanak.

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo