VELIKI TRIJUMF NIKE KOVAČA: / Bivši hrvatski izbornik na teškom gostovanju do prve pobjede u sezoni

Image
Foto: AFP

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta, koje trenira bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u trećem su kolu Bundeslige došli do prve ovosezonske pobjede.

9.9.2017.
17:41
AFP
VOYO logo

Eintracht je slavio na teškom gostovanju kod Borussije Mönchengladbach s 1-0 pogotkom najvećeg ovoljetnog pojačanja Kevin-Princea Boatenga u 13. minuti. Upravo je jedinog strijelca u 51. minuti zamijenio hrvatski napadač Ante Rebić koji je nedavno po drugi put došao na posudbu u Eintracht iz Fiorentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussia Dortmund je u gostima kod slabašnog Freiburga odigrala samo 0-0, iako je više od 60 minuta imala igrača više. Naime, u 29. minuti nakon oštrog prekršaja isključen je veznjak Freiburga Yoric Ravet, ali domaći 'bunker' je izdržao jalove napade Borussije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Köln je i dalje bez bodova, a novi poraz doživio je od Augsburga koji je slavio sa 3-0. Trostruki strijelac bio je Islanđanin Alfred Finnbogason (21, 33 - 11m, 90+4) . Loše ide i Bayer Leverkusenu koji ima samo jedan bod. Apotekari su gostovali kod Mainza i izgubili s 1-3.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI:

Freiburg - Borussia Dortmund 0-0 Borussia Mönchengladbach - Eintracht Frankfurt 0-1 (Boateng) 13 Augsburg - Köln 3-0 (Finnbogason 21, 33 - 11m, 90+4) Mainz - Bayer Leverkusen 3-1 (Muto 45, Diallo 57, Serdar 71 / Kohr 22) Wolfsburg - Hannover 1-1 (Didavi 52 / Harnik 75)

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo