VELIKI PROBLEMI UOČI GRADSKOG OKRŠAJA: / 'Neki igrači imaju proljev, ali nećemo skinuti gaće'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nogometaše RNK Splita snašla je neočekivana nevolja uoči nedjeljnog gostovanja kod gradskog suparnika Hajduka u sklopu 12. kola domaćeg prvenstva.

15.10.2016.
14:36
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Kao da nije dovoljno što su najlošija momčad u ligi sa samo četiri boda u 11 kola i što su u aktualnom prvenstvu u samo jednoj utakmici zabili gol, nogometaše iz Parka mladeži su uoči gradskog okršaja napali i probavni problemi.

'Nadam se pozitivnom ishodu'

"Hajduk je favorit, mi već dugo imamo problema, a još nam se tijekom mini priprema otrovalo 15 igrača koji po nekoliko dana nisu trenirali i još osjećaju posljedice. Ali gradski derbi je ipak derbi i ne idemo skinuti gaće. Neki igrači još uvijek imaju proljev, međutim idemo igrati, složiti neku taktiku i dati maksimum. Što će to donijeti, teško je reći", poručuio je na konferenciji za novinare trener Splita Vjekoslav Lokica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao trener se uvijek nadam pozitivnom ishodu. Na probleme koji nas muče teško je utjecati, sve je već rečeno i o brojnim odlascima, i o drugim stvarima i ne treba to više spominjati. Nikad nisam tražio izlike, neću ni danas. Nije više situacija da se i jedni i drugi borimo za Europu, ali nadam se da će mojim igračima Hajduk biti dovoljan izazov, bez obzira na situaciju", dodao je 51-godišnji stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo