VELIKI JUNAK LEICESTERA OTKRIO: / 'Policija je u ponedjeljak morala blokirati moju ulicu'

Image
Foto: AFP, ADRIAN DENNIS

Neopisiva je euforija vladala u subotu na King Power stadionu gdje su nogometaši Leicester Cityja primili pehar za senzacionalni naslov engleskog prvaka, prvi u povijesti za ovaj mali klub.

7.5.2016.
22:15
AFP, ADRIAN DENNIS
VOYO logo

Jedan od najvećih junaka ovog pothvata je Jamie Vardy koji je s 24 pogotka trenutno drugi strijelac Premier lige. Vardy je prije samo šest godina igrao u osmoj ligi, a danas je kao 29-godišnjak engleski prvak i reprezentativac.

'Netko je bacio čini na mene'

"Mislim da je netko bacio čini na mene da bi se ovo dogodilo. Bio je ovo jako, jako dugačak proces da bih došao na ovo gdje sam danas. Ne bih to uspio bez prijatelja i momčadi. Osjećaj je nevjerojatan, ne mogu ga opisati riječima. Svi u momčadi smo kao braća, i izvan treninga smo u stalnom kontaktu", rekao je Vardy za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijela je momčad u ponedjeljak unjegovom domu gledala utakmicu između Chelseaja i Tottenhama (2-2) nakon koje je postalo jasno da je Leicester City novi prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon Tottenhamova remija policija je morala blokirati moju ulicu. Tisuće su navijača bile vani", otkrio je sjajni napadač.

'Vjerovao sam da ću biti prvak'

A trenerski tvorac ove senzacije Claudio Ranieri sa 64 je godine dočekao prvi naslov nacionalnog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je fantastično, navijači su nevjerojatni, cijelu su nas sezonu gurali. Ovo je čudesan trenutak za mene jer nisam baš najmlađi. Podići ovaj pehar je nešto posebno, osvajao sam kupove u Španjolskoj i Italiji, ali biti prvak ovdje je fantastično. Vjerovao sam da ću prije ili kasnije osvojiti naslov, ali nisam mogao zamisliti da će to biti ovdje. Bila je ovo luda sezona", poručio je Ranieri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo