Evo zašto Ronaldo baš mora biti sebičan!

Početak nove sezone Primere označava i početak novog lova Cristiana Ronalda na rekorde.

19.8.2012.
16:12
VOYO logo

Ukoliko uspije postići pogodak Šišmišima, Portugalac će postati prvi nogometaš Reala u povijesti koji je zabijao u osam uzastopnih utakmica u španjolskom prvenstvu. U završnici prošle sezone je bio precizan protiv Atletico Madrida, Sportinga, Barcelone, Seville, Athletic Bilbaa, Granade i Mallorce.

Zabije li i ove nedjelje, prestići će petoricu Realovih legendi koje su postizale golove u sedam dvoboja zaredom - Puskasa kojem je to uspjelo u dva navrata, te Huga Sancheza, Van Nistelrooya, Olmeda i Roquea Olsena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bude li strijelac i u osmoj uzastopnoj utakmici, pred Ronaldom će tada biti još jedan cilj - rušenje Ronalda, ali onog brazilskog. Ronaldo Luis Nazario de Lima je u svojoj jedinoj sezoni u Barceloni (1996/97) zabijao u deset prvenstvenih dvoboja u nizu.

U sljedeća dva kola Realu slijede okršaji protiv Getafea i Granade, starih Cristianovih mušterija. No, prije toga Portugalac u nedjelju navečer mora smjestiti barem jednu loptu u mrežu Valencije kako bi mogao nastaviti lov na velikog Brazilca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo