Toliko je dobar: Velika nogometna nada ne želi igrati za Hrvatsku!

Duhove je nedavno uzburkala informacija da u hrvatskoj nogometoj reprezentaciji do 17 godina igra 11 dinamovaca, odnosno cijela prva momčad.

1.11.2014.
12:37
VOYO logo

Hrvatska U-17 reprezentacija je na nedavnom kvalifikacijskom turniru za Europsko prvenstvo u Tatabanyi pobijedila Kazahstan s 8:1, a svih 11 igrača u prvoj postavi bilo je iz Dinama!

Na udaru kritika se našao izbornik Luka Pavlović, koji tvrdi da je selekcija ipak puno šira od same dinamove baze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Selekcionirali smo između 35 kandidata. Dakako da pozorno pratimo razvoj i učinak bivših članova Rijeke, Erlića i Lukanovića, koji su pristupili Parmi. Tu je i Sabolović. Svaki je bitan, zna se da nam baza nije bezgranična...", izjavio je Pavlović za Sportske novosti te otkrio kako je u HNS-u počepo 'lov' na novog mladog talenta koji bi trebao krenuti putem Ivana Rakitića...

"Christian Pulisic, Amerikanac hrvatskog podrijetla, velika nada Borussije Dortmund! Igra ofenzivnog veznog. Plemenitost neupitna", potvrdio je Pavlović, i dodao da bi mlada zvijezda SAD-a mogla igrati za Hrvatsku, ali...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bi, pitanje je da li to hoće. Tehnički direktor Jozak razgovarao je s njim i s njegovima, zasad je odgovor negativan, dečko igra za SAD. Ali se ne predajemo!", poručio je Pavlović.

Pogledajte o kakvoj se mladoj nogometnoj zvijezdi radi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/n-Iy4uBFegE

//www.youtube.com/embed/KmLEfvTxZaU

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo