VELIKA ANKETA: / Jeste li optimistični? Kako će proći Hrvatska na Euru u Francuskoj?

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju kreće u svoj peti nastup na europskim prvenstvima. Najveći dosadašnji uspjesi su četvrtfinala 1996. i 2008.

11.6.2016.
9:00
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Izbornik Ante Čačić više je puta od preuzimanja dužnosti isticao kako želi da sadašnja generacija izađe iz sjene one koja je osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Jasno je da to može napraviti samo ako izjednači ili nadmaši rezultat Bobana, Šukera i društva, a ključno je pitanje ima li Čačićeva momčad snage i kvalitete za to.

Pojedinci su jaki, imamo li momčad?

Mnogi ističu da je Hrvatska sastavljena od igrača Barcelone (Rakitić), Real Madrida (Modrić, Kovačić), Juventusa (Mandžukić), Intera (Perišić, Brozović) i da je takva momčad sposobna za najviši domet. Nije sporno da nam je reprezentacija sastavljena od jakih pojedinaca, ali jedno je papir, a drugo teren. A na terenu ova Hrvatska nije uvijek izgledala dobro i uvjerljivo, tako da treba biti oprezan s velikim najavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Mnoge će stvari biti jasnije već nakon nedjeljnog dvoboja protiv Turske na Parku prinčeva, a nas zanima kakvo je raspoloženje među našim čitateljima. Jeste li optimistični? Mislite li da se Hrvatska može boriti za sam vrh ili će završiti natjecanje već u ranoj fazi? Sudjelujte u našoj anketi, a rezultate ćemo objaviti u nedjelju, nekoliko sati prije velikog okršaja protiv Turske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo