USPIO JE PRONEVJERITI MILIJUNE: / Otkriveno gdje je Mourinho skrivao novac i tko mu je sve pomagao

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

I poznati portugalski trener, sad menadžer Manchester Uniteda Jose Mourinho, također je umiješan u veliku aferu neplaćanja poreza španjolskim vlastima.

6.12.2016.
11:20
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Slavni nogometni stručnjak je u periodu od 2010. do 2013. godine platio samo 2,1 milijun eura poreza, a ostatak je sakrio pomoću svoje mreže ljudi koji su mu u tome pomagali, a u čemu je najveće zasluge imao njegov agent i prijatelj, poznati Jorge Mendes.

Image
Image

Njegova utaja poreza, u koju su umiješani još njegova supruga i djeca, a što otkriva Football Leaks, završava na Novom Zelandu, piše El Mundo koji je danas u središtu nogometnog svijeta. Španjolski list dio je europske skupine koja u akciji Football Leaks otkriva porezne prijevare i prljave transfere u svijetu nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VELIKI SKANDAL ‘FOOTBALL LEAKS’ TRESE EUROPSKI NOGOMET : I Modrić pod istragom španjolskih vlasti zbog utaje poreza!

"Vijesti su odlične', kazala je Jully Seen kad je, foundacijski partner tvrtke Senn Ferrero koja je davala usluge Mourinhu. Razlog njezinog slavlja jasan je: Uspjeli su sakriti milijune tad bivšeg trenera Real Madrida kako ništa ne bi bilo vidljivo prema van i kako bi se utajio porez", ističe El Mundo koji dodaje kako je Mourinho navodno utajio 12 milijuna eura poreza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo