Vedran Runje se ovoga puta stvarno proslavio!

Bivši vratar hrvatske nogometne reprezentacije Vedran Runje, koji je trenutno bez posla, dao je intervju belgijskom magazinu Sport Foot u kojem se proslavio pomalo neočekivanim izjavama...

3.1.2012.
13:47
VOYO logo

Između ostaloga, osvrnuo se bivši vratar Hajduka, Standarda, Marseillea Beşiktaşa i Lensa i na navike odijevanja Belgijanaca.

"Kada sam prvi put došao u Belgiju 1998., začudilo me što velik broj ljudi uopće ne brine o tome kako se odijeva. Sada je malo bolja situacija. Ne želim zvučati podcjenjivački, ali neki su praktički u pidžamama išli u centar grada", izjavio je Runje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Progovorio je potom 35-godišnji vratar i o tome kako mu je svojedobno legendarni francuski golman Fabien Barthez 2004. uzeo mjesto u Marseilleu.

"Njegov dolazak u Marseille je bio praktički državno pitanje. Ja sam bio mali Hrvat i svaki me je potez mogao koštati. Da je Hrvat radio ono što je radio Barthez, završio bi u Haagu na sudu za ratne zločine".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Runji je na ovakve riječi ubrzo stigao cinični odgovor belgijskog internetskog portala Sofoot.

''Trebaju li možda i Belgijanci odgovarati za zločine protiv mode? U svakom slučaju, pronašli smo rješenje za ovakav rječnik nogometaša - nezaposlenost'', poručio je Runji Sofoot.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo