Vatreni produljio ugovor, pa ispalio ludo hrabru izjavu

Hrvatski nogometni reprezentativac Mateo Kovačić (20) produljio je ugovor s Interom do 2019. godine, potvrdio je milanski klub na svojoj internetskoj stranici.

9.1.2015.
19:08
VOYO logo

Kovačić se posljednjih tjedana spominjao kao meta brojnih europskih klubova, no produljenje ugovora znači da će bar još neko vrijeme ostati u Interu.

"Ovim ugovorom ulažemo u budućnost. Vjerujem da Mateo ima ogroman potencijal, sretni smo što ga imamo", istaknuo je trener NerazzurraRoberto Mancini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovačić je, pak, ispalio vrlo hrabru izjavu:

"Zahvaljujem predsjedniku i klubu što su mi pružili priliku da igram ovdje. Oduševljen sam novim ugovorom i nadam se da možemo vratiti Inter na razinu iz 2010. godine."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Te 2010. godine je Inter, podsjećamo, bio europski prvak, tako da je Kovačićeva izjava prilično optimistična. Pogotovo, kad se uzme u obzir da je milanski klub trenutno tek na 11. mjestu u talijanskom prvenstvu. Ovosezonski su planovi zato ipak skromniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najprije idemo po treće mjesto, a onda i po Scudetto. S našim novim pojačanjima Lukasom Podolskim i Xherdanom Shaqirijem, možemo do trećeg mjesta", zaključio je Kovačić koji će propustiti nedjeljnu utakmicu protiv Genoe zbog crvenog kartona koji je dobio prošli vikend u derbiju protiv Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo