IVAN PERIŠIĆ RADIO PREMA POSEBNOM PROGRAMU: / Ante Čačić podijelio markere, Davor Šuker pratio trening

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u Zagrebu gdje se treći dan priprema za nadolazeće kvalifikacijske susrete za SP u Rusiji 2018.

30.8.2017.
21:32
PIXSELL
VOYO logo

Vatreni su u srijedu navečer na pomoćnom terenu Hitrec - Kacijan odradili i trening koji je osobno pratio predsjednik HNS-a Davor Šuker. Ivan Perišić, kako Nova TV javlja, radio je prema posebnom programu, a Ante Čačić podijelio je momčad na dvije ekipe, jednoj dao markere. Čačić još uvijek slaže momčad. Kosovo se bliži. Nema se baš puno vremena...

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

DRIL SE NASTAVLJA, NEMA MJESTA OPUŠTANJU: Vatreni se spremaju za Kosovo

Image

DRIL SE NASTAVLJA, NEMA MJESTA OPUŠTANJU: Vatreni se spremaju za Kosovo

Tri dana do utakmice s Kosovom

Bilo bi dobro kad bi Čačić već sad imao iskristaliziranu momčad, pa da se više može posvetiti uigravanju i poliranju detalja igre. Još tri dana dijele hrvatsku nogometnu reprezentaciju od novog nastupa u kvalifikacijama. Kosovo smo u prvoj utakmici kvalifikacija uvjerljivo pobijedili 6-0, a Vatreni će i sad tražiti tri boda s kojima bi ostali na čelnoj poziciji Skupine I. Island isto ima 13 bodova i puše za vratom.

VATRENI ODRADILI TRENING NA HITRECU: ‘Utakmica s Kosovom mogla bi biti drugačija od one u Albaniji’

Mario Pašalić na okupljanje je došao kao novi igrač ruskog prvaka, Spartaka iz Moskve. Konačno je Pašalić dočekao svoju priliku i poziv izbornika. Bivši hajdukovac već godinama igra odlično u najjačim ligama Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovog ljeta Chelsea ga je poslao na još jednu posudbu, u Spartak iz Moskve gdje je Pašalić krenuo pogotkom i asistencijom u prva tri nastupa. Spreman je konačno pomoći i reprezentaciji u lovu na Svjetsko prvenstvo. Ranije tijekom dana dao je Pašalić i izjavu za hrvatske medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KOSOVO, TURSKA, ČUVAJTE SE: Evo zašto se našim suparnicima tresu gaće na spomen Hrvatske

'Jedva čekam okusiti i Ligu prvaka'

"Prvi dojam je u redu i zadovoljan sam. Odmah sam počeo igrati, uhvatio sam kontinuitet, jedino nam rezultati u derbijima nisu najbolji. Pokušat ćemo uhvatiti pozitivan niz u narednim utakmicama i vratiti se u prošlogodišnju formu. Jedva čekam okusiti i Ligu prvaka. Vidio sam se i s Ćorlukom, njegov oporavak teče po planu", poručio je Pašalić čije riječi prenosi službena internetska stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

28.08.2017., Zagreb - Trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijske utakmice protiv Kosova za odlazak na SP u Rusiju na pomocnom maksimirskom terenu Hitrec Kacian. Duje Cop, Dominik Livakovic, Lovre Kalinic, Danijel Subasic, Nikola Kalinic. Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Konkurencija u veznom redu Hrvatske izrazito je snažna, a svi su spremni dati svoj doprinos. Pašalić je svjestan jake konkurencije u veznom redu i nigdje se ne gura.

SRNA, MODRIĆ, KALINIĆ…? Čačić odgovorio na pitanja koja muče sve navijače uoči Kosova i Turske

"Drago mi je što sam u reprezentaciji, a svi znamo kakva imamo imena, da imamo možda i najbolji vezni red u Europi. Ja treniram, a izbornik će odlučiti što je najbolje za prvu jedanaestoricu. Budemo li protiv Kosova pravi, na 100 posto, mislim da problema neće biti. Na gostovanju u Skadru pokazali smo kako treba igrati takve utakmice. U Turskoj će biti nezgodno, no treba se prvenstveno fokusirati na Kosovo", dodao je Pašalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neće biti lako ni protiv Kosova, svi danas igraju nogomet'

Borna Barišić, Osijekov jocker kapetan i ponajbolji nogometaš, po prvi je puta na okupljanju s Hrvatskom.

"Zadovoljan sam svojom formom i europskim uspjesima Osijeka, premda ostaje žal za plasmanom u Europsku ligu. U reprezentaciji je uistinu lijepo, u društvu tako velikih igrača i profesionalaca, odličnih ljudi. Njihov se profesionalizam vidi na svakom koraku, a osim toga odmah su me prihvatili i u sjajnom sam odnosu sa svima. Neće biti treme dobijem li priliku, ja sam spreman i jedva čekam subotu. Pivarić mi je zdrava konkurencija, dobri smo si i na terenu i van njega, a sve priče o odlasku u Dynamo prošla su stvar", ispričao je Barišić u srijedu, javlja HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je prošle godine Kosovo svladala 6-0, a kako će biti ove subote na Maksimiru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neće biti lako ni protiv Kosova, svi danas igraju nogomet. Nama se bodovi smatraju unaprijed upisanima, no mi toj utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno. Bitan nam je susret za samopouzdanje pred Tursku te ćemo dati 100 posto. O Turcima nismo još previše razgovarali, a stručni stožer sigurno već ima dobre zamisli", kaže Barišić.

"Hrvatska je moćna, puna igrača koji igraju u velikim klubovima. Ova se reprezentacija može i treba se kvalificirati na Svjetsko prvenstvo, a tamo može napraviti veliki rezultat", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo