VATRENI NA KLUPI: / Počinju li problemi za Ivana Rakitića?

Image
Foto: AFP, JORGE GUERRERO

U prvoj utakmici osmine finala španjolskog Kupa kralja između Barcelone i Espanyola, hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić nije započeo susret u prvih 11.

6.1.2016.
21:39
AFP, JORGE GUERRERO
VOYO logo

S početkom zimskog prijelaznog roka završila je Barcelonina zabrana trgovanja nogometašima, a i mogući problemi za hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića. Naime, turski veznjak stekao je pravo igranja za Barcelonu u koju je ovog ljeta prešao iz Atletico Madrida.

Image
VELIKI TRANSFER ZA 'BARCU': /

Turan svojim dolaskom baca Vatrenog u 'očaj'

Image
VELIKI TRANSFER ZA 'BARCU': /

Turan svojim dolaskom baca Vatrenog u 'očaj'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turan nije imao pravo nastupa sve do siječnja jer ga klub nije mogao registrirati zbog kršenja pravila prilikom trgovanja igračima mlađima od 18 godina, zbog čega su Katalonci propustili zadnja dva prijelazna roka. No, sad je toj "kalvariji" došao kraj i Raketa je dobio jaču konkurenciju u momčadi.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Raketa se ustalio u sustav Enriquea, ali...

Trener španjolskog, europskog i svjetskog prvaka Luis Enrique voli stil igre turskog internacionalca, koji trenutno spada među najbolje vezne igrače lige. Ili, bolje rečeno, spadao je jer ga dugo nismo vidjeli na terenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se Rakitić ustalio u sustav igre Enriquea, savršeno se uklopeći u igru iza Suareza, Messija i Neymara, sa kapetanom momčadi Iniestom koji vuće sve konce veznog reda, mogao bi završiti na klupi, odnosno, imati manju minutažu nego što je to do sad bio slučaj. Turan je kvalitetan nogometaš koji sad može pokazati svoj pun potencijal, a dobar je i asistent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Turan je u dresu Atletico Madrida ostvario šest asistencija uz tri gola. Doduše, Ivan je ove sezone na tri asista uz 3 postignuta pogotka čime pokazuje da je ravnopravan turskom nogometašu, ali Enrique bi sad mogao pokušavati sustav igre sa Turanom uz Iniestu u vezi. Čisto radi osvježenja, a i da Turanu da šansu da opravda velika očekivanja čelnika kluba i njega osobno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo