VATRENA PROSLAVA ROĐENDANA : / Hajduku stigla skupa 'čestitka' iz Zagreba

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Zbog bakljade koju su priredili njegovi navijači povodom 105. rođendana kluba, splitski Hajduk je sustigla novčana kazna.

18.2.2016.
20:01
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Podsjetimo, Torcida je na subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Slaven Belupa proslavila rođendan najdražeg kluba velikom bakljadom. No, bile rođendanske ili ne, baklje su u svakom slučaju zabranjene, pa disciplinskom sucu prvoligaškog natjecanja Saši Pavličić-Bekiću nije preostalo ništa drugo nego da sankcionira splitski klub.

Image
SPEKTAKL NA POLJUDU: /

Evo kako je izgledalo rođendansko slavlje Hajduka

Image
SPEKTAKL NA POLJUDU: /

Evo kako je izgledalo rođendansko slavlje Hajduka

Kazna i Dinamu

"Na utakmici Hajduk - Slaven Belupo evidentirana je upotreba pirotehničkih sredstava od strane navijačke skupine Torcida u 1., 11., 43., 45, 49., 77., 82. i 90. minuti utakmice kada je upaljeno pet topovskih udara i oko 30 baklji koje su stvorile dimnu zavjesu. Zbog toga je HNK Hajduk kažnjen novčanom kaznom u iznosu od 12.000 kuna", stoji u odluci Pavličić-Bekića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije Hajduk, međutim, jedini klub koji je kažnjen zbog neprimjerenog ponašanja navijača u prvom proljetnom kolu domaćeg prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na utakmici Osijek - Istra 1961 u 71. minuti na tribini istok upaljeno je nekoliko dimnih kutija bez utjecaja na igru pa je NK Osijek kažnjen minimalnom novčanom kaznom u iznosu od 5.000 kuna. Na utakmici Zagreb - Dinamo iz navijačke skupine BBB u ograđeni dio igrališta u završnici utakmice ubačene su dvije baklje (bez utjecaja na tijek igre). Zbog toga su NK Zagreb kao organizator i GNK Dinamo zbog objektivne odgovornosti za ponašanje svojih navijača kažnjeni sa po 6.000 kuna", stoji u odluci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo