VATRENA JEDINICA SE NE BOJI FINACA: / 'Hrvatska je među deset najboljih reprezentacija svijeta'

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
7.10.2016.
18:00
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Iako je izbornik Ante Čačić u albanskom gradu Skadru bio lišen pomoći Modrića, Rakitića, Lovrena i Pjace, Hrvatska je deklasirala Kosovare i stigla do prve pobjede u skupini I. Prvo je ime bio Mario Mandžukić koji je već u prvom poluvremenu upisao hat-trick.

Image
HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! /

Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat-trick

Image
HRVATSKA RAPSODIJA U SKADRU! /

Vatreni pregazili Kosovo sa 6-0, Mandžukić zabio hat-trick

'Sretni zbog Mandžukića'

"Vidio sam vrlo dobru i efikasnu Hrvatsku. Rano smo zabili gol zahvaljujući izvrsnoj reakciji Marija Mandžukića kojem čestitam na sva tri poteza za pogotke. Jako smo sretni zbog Mandžukića, on je naš prvi napadač i to je potvrdio. Naravno, čestitam svim suigračima na dobroj predstavi, posebno Mitroviću na prvijencu, i vjerujem da će nam ovo biti dobar poticaj za dalje, prvenstveno za susret s Finskom", rekao je vratar Danijel Subašić u razgovoru za internetsku stranicu HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč uvjerljivoj pobjedi, Subašić nije bio potpuno besposlen u Skadru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kosovo je bolja reprezentacija nego što rezultat možda pokazuje, imali su i nekoliko prilika za pogodak, a to ne može momčad koja nema kvalitetu. Naravno, najvažnija su tri boda, a za svaku momčad i posebno vratara lijepo je kada utakmicu završi bez primljenog pogotka", dodao je Subašić.

'Protiv Turske nedostajalo sreće'

U nedjelju slijedi dvoboj protiv Finske koja je u četvrtak na Islandu ispustila prednost 2-1 i u posljednjim trenucima ostala bez ijednog boda (2-3).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatska je među deset najboljih reprezentacija svijeta, to smo pokazali i u rujnu protiv Turske (1-1, op. a.), jedino nam je tada nedostajalo i malo sreće s vratnicama. Nije nikome lako zabiti šest golova, ali tako je to u nogometu - protiv Turske nije ništa htjelo ući, sada smo realizirali skoro sve prilike. Odigrali smo dobru i odgovornu utakmicu na zahtjevnom terenu i možemo biti vrlo zadovoljni igrom i rezultatom koji smo ostvarili", zaključio je vratar Monaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo