VATRENA DEVETKA SPAŠAVA HRVATSKU: / Je li Čačić dobio napadačko rješenje za Kosovo i ostale utakmice?

Image

Andrej Kramarić uživa sjajnu sezonu u dresu Hoffenhaima.

25.9.2016.
21:20
VOYO logo

Reprezentativni napadač u nedjelju popodne zabio je sjajan pogodak u pobjedi Hoffenhaima nad Schalkeom 2-1. To mu je ujedno bio drugi ligaški gol, a ukupno u svim natjecanjima, ako ubrajamo i tri gola u njemačkom klupu kojima je 21. kolovoza počastio Egesdorf, Krama u svojoj rubrici golova imao upisanu brojku 5. U prošlom kolu Kramarić je bio strijelac za 1-1 na gostovanju kod Darmstadta.

NEZAUSTAVLJIVI ANDREJ KRAMARIĆ:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na trećem mjestu najboljih strijelaca Bundeslige

Ako pogledamo listru strijelaca, onda vidimo da je Kramarić trenutno na trećem mjestu najboljih strijelaca Bundeslige s dva pogotka. Prvo mjesto s pet golova dijele Robert Lewandowski iz Bayerna i Pierre-Emerick Aubameyang iz Borussije Dortmund. Iza njih sa četiri gola su Anthony Modeste Koelna, Javier Hernandez i Joel Pohjanpalo iz Bayer Leverkusena.

Kramarić olakšava Čačiću posao za Kosovo

Kramarićeva golgeterska učinkovitost dobra je stvar za izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Antu Čačić, koji bi sad u nadolazećim susretima, prvenstveno u sljedećem kvalifikacijskom srazu za odlazak na SP u Rusiji 2018. protiv Kosova, upravo njega mogao staviti u napad. Mario Mandžukić i nije u formi, a Nikola Kalinić, iako trenutno više zabija nego Mandžo, isto nije trenutno tako golgeterski efikasan poput Krame.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S Kramarićem je Čačić u biti dobio slatke brige ili možda čak konačno rješenje u napadu za Kosovo. A to je jako dobra vijest za Hrvatsku i sve njezine navijače nakon kiksa protiv Turske (1-1) na startu kvalifikacija za Rusiju.

https://vid.me/XiRo

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Lista najboljih strijelaca Bundeslige:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5 - Robert Lewandowski (Bayern), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund) 4 - Anthony Modeste (Koeln), Javier Hernandez (Bayer Leverkusen), Joel Pohjanpalo (Bayer Leverkusen) 2 - ANDREJ KRAMARIĆ (Hoffenheim)

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo