VAHID HALILHODŽIĆ PRIZNAO: / 'Bilo je nekih neugodnosti kad sam radio u Dinamu'

Image
24.1.2017.
13:23
VOYO logo

"Biti na čelu jedne takve reprezentacije, države koja ima 140 milijuna stanovnika, koja je treća ekonomska velesila svijeta, to je jedna velika čast i obaveza i tako se moram ponašati. Tijekom svog života ondje u svakom trenutku se gledam i promatram", priznao je Halilhodžić kojem je velika želja odvesti Japan na Svjetsko prvenstvo, što je pothvat kakvim se može pohvaliti nakon što je ranije isto ostvario kao izbornik Obale Bjelokosti i Alžira:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Već sam dvije reprezentacije odveo na svjetska prvenstva, ako uspijem treću to će biti stvarno podvig i kruna moje karijere. Na to ću biti ponosan, jer malo koji trener ima CV u kojem kaže da je kvalificirao tri reprezentacije na Svjetsko prvenstvo. Bit će jako teško, ali puno radim na tome i nadamo se da ću uspjeti i ići na SP 2018. godine u Rusiju."

Potom je Halilhodžić došao i do Dinama, čini se, svog posljednjeg posla na 'ovim prostorima'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne žalim što sam došao u Dinamo. Proveo sam u Zagrebu oko deset mjeseci, ljudi su me izvanredno primili, bio sam čak ljubimac čitavog Zagreba i Hrvatske. Bilo je nekih neugodnosti, ali sve je to dio sporta i tog folklora koji se događa u okviru sporta. Da ću ja jednog dana doći na ove prostore i raditi, to je teško, a u ovome momentu čak ta sama zamisao je velika utopija. Nikad ne reci nikad, ali to će se jako teško dogoditi", zaključio je Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo