UZRUJANI ZBOG PORAZA: / Olivier Giroud totalno lud dočekao kraj utakmice

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Nakon sinoćnjeg iznenađujućeg poraza od Dinama 2:1 u 1. kolu skupine F Lige prvaka, zvijezde Arsenala smrknutog su lica samo otišli u svlačionicu. Tuga je bila pregolema.

17.9.2015.
7:15
PIXSELL, Sanjin Strukic
VOYO logo

Jedna od najvećih zvijezda Arsenala, francuski napadač Olivier Giroud, u 40. minuti susreta zaradila je drugi žuti karton nakon neopreznog starta nad Ivom Pintom, a glavni sudac dvoboja, Rumunj Ovidie Hategan pokazao mu je crveni karton. Publika je tada poludjela od sreće, a Giroud je smrknutog i ljutitog lica napustio travnjak.

Ostatak dvoboja, Francuz je pratio iz tunela ispod južne tribine maksimirskog stadiona. Očevici govore kako je napadač bio jako nervozan i totalno je lud dočekao poraz svoje momčadi. Kada je susret završio, Giroud je utučen prošao pokraj predstavnika medija i zaputio se u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

Image
NEZABORAVNA NOĆ U MAKSIMIRU! /

Dinamo je srušio moćni Arsenal!

Za njime su ubrzo i svi ostali Topnici, a onda se pojavio iArsene Wenger koji je brzim korakom ušao u hodnik koji vodi prema svlačionici.

Kapetan Arsenala je jedino imao snage za razgovor s novinarima

Niti nekih pola sata poslije, zvijezde Arsenala nisu imale volje za davanje izjava sedmoj sili. Poraz ih je toliko šokirao da su brzim hodom prolazili pokraj novinara. Jedino je stao kapetan momčadi Mikel Arteta i prokomentirao utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostali smo s desetoricom i tada je utakmica za nas postala teška", kazao je veznjak Arsenala koji je na novinarsko pitanje da li cijela momčad preuzima odgovornost za Giroudov crveni karton ili je posrijedi sudačka pogreška, samo odgovorio.

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Mikel Arteta u dresu Arsenala

"Ne znam, nisam ga pitao. Izgledalo je ozbiljno na travnjaku ali nisam vidio snimku prekršaja da bih donio neki sud o tome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzdrmani porazom u Zagrebu dočekuju sraz s Chelseajem

Arsenal je ovim porazom sebi itekako zakomplicirao stvari već na samom startu natjecanja.

"Da, svjesni smo toga. No, sve ćemo napravit da završimo drugi u skupini".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aktualni osvajač FA kupa u subotu u sklopu 6. kola Premiershipa gostuje na Stamford Bridgeu protiv engleskog prvaka Chelsea.

"Nismo uspjeli slaviti u tri uzastopne utakmice i sad nakon ovog poraza morati ćemo brzo reagirati. Ta utakmica vrlo je važna za nas. Imamo šanse za dobar rezultat. No, bit će to jako težak sraz".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Arsenal je sinoć podcijenio Dinamo i to im se odbilo od glavu. No, nakon što su Modri poveli s 2:0, Wenger je napravio trostruku izmjenu, a u 79. minuti brzonogi Theo Walcott, napadač koji je u hrvatskoj javnosti ostao zapamćen kao trostruki strijelac u engleskom razbijanju Hrvatske na Maksimiru (1:4) u kvalifikacijama za SP 2010. u Južnoj Africi, zabio je pogodak za 2:1.

'Sutra je novi dan'

"Imali smo mi dosta šansi da se bar ne izgubi utakmica. No, nismo uspjeli. Uzrujani smo, moramo protiv Chelsea odigrati puno bolje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što sad Topnici moraju napraviti od srijede na večer do subote i sraza s engleskim prvakom kako bi na Stamford Bridgeu zaigrali bolje?

"Prvo se moramo odmoriti najbolje što možemo i onda se već sutra treba počet spremati za Chelsea jer za pripremu imamo svega 48 sati. Sada se trebamo dobro naspavati. Sutra je novi dan, treba ostati pozitivan i usvojiti pozitivne stvari iz ovog sraza jer mi možemo dobiti Chelsea", završava Arteta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo