NEVJEROJATNI PRIZORI U MADRIDU: / Stotine tisuća ljudi dočekalo prvake Europe! 'Postali smo dio povijesti'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Real se vratio u Madrid sa svojim 12. naslovom prvaka Europe nakon što je sinoć u spektakularnom finalu u Cardiffu s 4-1 pobijedio jaki Juventus.

4.6.2017.
21:12
AFP
VOYO logo


Smiješak s njihovih lica nije se skidao u avionu na povratku u Madrid. Jer, uspijeli su ući u povijest. Real je postao prva momčad ikad koja je uspijela obraniti naslov u Ligi prvaka. Zbog toga će se ovu generaciju pamtiti kao jednu od najuspješnijih u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RONALDO NA TULUM GODINE STIGAO S NOVOM FRIZUROM: Ošišao se tijekom ludog slavlja

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

OVO OSTAVLJA BEZ DAHA: Osjetite dašak neviđenog ludila u Madridu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Parada' na ulicama grada

'Parada' je započela danas poslijepodne na ulicama grada. Modrića i društvo dočekalo je stotine tisuća navijača, na Plazu de Cibeles trebali stigli su oko 20 sati, javljaju španjolski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vamos Campeones," odjekivalo je najljepšim velikim trgom u Madridu.

"Obećali smo da ćemo se vratiti s ovim pokalom i uspjeli smo," kazao je kapetan Sergio Ramos uz oduševljenje više tisuća navijača španjolskog velikana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se kako će ova momčad još dugo trajati," dodao je Ramos. Realov kapetan je potom ogrnuo kip božice Cibele španjolskom zastavom s Realovim grbom što je izazvalo oduševljenje među navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak slavlja

Bio je to nastavak slavlja od sinoć kad je tisuće navijača okupiralo trg i uz pjesmu, baklje i veliku količinu alkohola proslavili ovaj povijesni naslov. I to samo 200 metara dalje od fontane Cibelse, na trgu rimskog boga Neptuna gdje Atletico slavi svoje pobjede nije bilo nikoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okupljanje je bilo na Santiago Bernabeu. Tamo je Modrića i društvo čekao zatvoreni klupski autobus. Nakon toga su otišli u gradsku vijećnicu. Izložili su trofej, Ramos je predvodio čitavu momčad kao kapetan. Zinedine Zidane koračao je ponosno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan od onih trenutaka pobijede, trenutaka kojih se nauživao Francuz i za vrijeme svoje igračke karijere i sad kao uspiješan strateg u najboljem klubu u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago nam je što smo uspijeli ponovno doći kući s trofejom Lige prvaka. Postali smo dio povijesti", slavodobitničko je istaknuo Ramos u govoru u Gradskoj vijećnici u Madridu. A prizor koji ih je dočekao nakon toga na Plazi de Cibeles, kao i prije godinu dana. Ne, nije "Deja vu", Los Blancosi su ponovno uzeli naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaza de Cibeles gorjela je kao što je gorjela prije točno godinu dana

Plaza de Cibeles gorjela je kao što je gorjela prije točno godinu dana. A ako se pitate zašto baš na Plazi di Cibelesu Kraljevi slavi sve svoje naslove, naime radi se o - tradiciji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slavlje Realovih uspjeha na Plazi de Cibeles ne ide tako daleko u prošlost. Španjolska je uništila Dansku 5-1 na Svjetskom prvenstvu 1986. godine u Meksiku, a Realova legenda Emilio Butragueno zabio je četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tura je završila na stadionu Santiago Bernabeu gdje se pred tisućama navijača održala spektakularna proslava povijesnog uspjeha.

Atmosfera je na stadionu bila poput one na utakmicama, a sve je prštalo od šalova, dresova i pjesme navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa


UŽIVO:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

20.27 - Ramos i igrači Reala ponosno su podignuli trofej prvaka pred navijače na Plazi de Cibeles, kao i prije godinu dana, a nakon 21 sati trebali bi stići na Santiago Bernabeu gdje se očekuje pravi spektakl i fešta do kasno u noć.

20.12 Autobus s igračima Reala kreće se među razdragano mnoštvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.53 - Ramos je održao govor:

"Drago nam je što smo uspijeli ponovno doći kući s trofejom Lige prvaka. Postali smo dio povijesti", kazao je Ramos, prenosi Marca.

19.30 - Kraljevi stigli u gradsku vijećnicu. Trofej Lige prvaka kapetan Sergio Ramos stavio je pred okupljeno mnoštvo. Ono je izloženo. Svi igrači Reala se nalaze u Gradskoj vijećnici.

18.52 - Prvi punkt koji će Realovci obići je Puerta del Sol. Oko 19 i 30 europski prvaci trebali bi stići u gradsku viječnicu. Pola sata prije autobus s zvijezdama i junacima Madrida trebao bi doći do Puerte del Sol.

18.48 - Navijači se od ranog jutra okupljaju na trgu.

Image
Image

18.37 - Igrači Real Madrida ušli su u autobus. Autobus za proslave, "tzv. otvoreni autobus", će se kretati unaprijed određenom trasom koja će u potpunosti biti okupirana s obje strane od navijača, javlja madridska Marca. Spomenuti ugledni španjolski sportski list, inače glasilo Reala, piše i kako je tisuće navijača na ulicama Madrida. Svi žele prisustvovati proslavi ovog povijesnog naslova.

"Slavi se najuspiješnija sezona kluba u modernoj Realovoj povijesti", piše Marca.

18.24 - Igrači Reala stigli su na Santiago Bernabeu od kud će autobusom krenuti na najveći i najluđi tulum u gradu ove godine.


Luka Modrić, Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Toni Kroos i ostatak zvjezdanog društva pod vodstvom velikog Zinedinea Zidanea ostvarila je što nitko nije nikad u povijesti. Obranila je naslov u Ligi prvaka. Zbog toga će se ovu generaciju pamtiti kao jednu od najuspiješnijih u povijesti kluba.

POJAVILA SE NOVA SNIMKA SITUACIJE O KOJOJ BRUJI ČITAV NOGOMETNI SVIJET: Je li Cuadrado zaslužio isključenje iz finala Lige prvaka?

Kraljevski doček u Madridu

Takav bi im trebao biti i svečani doček u Madridu. Parada počinje danas poslijepodne na ulicama grada. Modrića i društvo dočekat će stotine tisuća navijača, na Plazu de Cibeles trebali bi stići oko 20 sati, javljaju španjolski mediji.

Bit će to nastavak slavlja od sinoć kad je tisuće navijača okupiralo trg i uz pjesmu, baklje i veliku količinu alkohola proslavili ovaj povijesni naslov. I to samo 200 metara dalje od fontane Cibelse, na trgu rimskog boga Neptuna gdje Atletico slavi svoje pobjede nije bilo nikoga.

Spektakl na Santiago Bernabeu

Cijela momčad će doći u gradsku vijećnicu, zatim će s navijačima proslaviti titulu na Plazi de Cibeles, kao i prije godinu dana, a nakon 21 sati trebali bi stići na Santiago Bernabeu gdje se očekuje pravi spektakl i fešta do kasno u noć.

Plaza de Cibeles gorjet će večeras kao što je gorjela prije točno godinu dana. A ako se pitate zašto baš na Plazi di Cibelesu Kraljevi slavi sve svoje naslove, naime radi se o - tradiciji! Ali slavlje Realovih uspjeha na Plazi de Cibeles ne ide tako daleko u prošlost.

Španjolska je razbila Dansku 5-1 na Svjetskom prvenstvu 1986. godine u Meksiku, a Realov velikan Emilio Butragueno zabio je četiri gola.

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo