VELIČANSTVENA VEČER ZA VATRENOG: / Nikola Kalinić u osam minuta zabio gol i dvaput asistirao!

Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Nogometaši Fiorentine u drugom su kolu skupina J Europske lige deklasirali Qarabag s 5-1, a briljirao je napadač hrvatske reprezentacije Nikola Kalinić.

29.9.2016.
20:00
AFP, ALBERTO PIZZOLI
VOYO logo

Fiorentina je pred svojim navijačima povela u 39. minuti kada je Kalinić izveo slobodan udarac s ruba šesnaesterca, golman gostiju Ibrahim Šehić obranio, a Khouma Babacar iz odbijanca smjestio loptu u mrežu.

Asistencija Leovca

Četiri minute kasnije Kalinić je natrčao na odbijenu loptu i povećao vodstvo Fiorentine, a u drugoj minuti sudačke nadoknade talijanski je klub postigao i treći pogodak. Ponovno su na sceni bili Kalinić i Babacar: naš se nogometaš sjajno probio po desnoj strani i ubacio u sredinu gdje Senegalcu nije bilo teško još jednom smjestiti loptu u gol. Kaliniću je ovo drugi ovosezonski pogodak u dresu Fiorentine, a prvi je postigao u porazu od Juventusa (1-2) na startu Serije A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/5ozT

Hrvatski je reprezentativac ostao u igri do 61. minute kada ga je zamijenio Mauro Zarate koji je do kraja utakmice postigao još dva gola za Fiorentinu. Za goste, koji su od 30. minute igrali s igračem manje zbog isključenja Elvina Yunuszadea, u sudačkoj je nadoknadi smanjio Dino Ndlovu. Naši Milan Badelj i Hrvoje Milić nisu ulazili u igru za domaće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
INTER DEKLASIRAN U PRAGU: /

Hapoel iznenadio Southampton, Steaua zaustavila Žutu podmornicu

U drugoj utakmici ove skupine PAOK je kao gost bio bolji od Slovana iz Libereca s 2-1. Za pobjednički pogodak Stefanosa Athanasiadisa u 82. minuti asistirao je naš Marin Leovac.

Na ljestvici vode Fiorentina i PAOK s po četiri boda, dok Slovan i Qarabag imaju po jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo