RIJEČKOJ KRIZI SE NE NAZIRE KRAJ: / Kekova momčad i petu utakmicu bez pobjede, Santini briljirao na golu Intera

Image
Foto: PIXSELL

Rijeka u 16. kolu nije uspjela na Rujevici pobijediti Inter iz Zaprešića. Utakmica je završila bez golova, a Rijekina kriza se, izgleda, nastavlja.

18.11.2017.
19:55
PIXSELL
VOYO logo

Pred 2.500 gledatelja na stadionu Rujevica sudio je Vidulin iz Kanfanara.

Bila je ovo peta uzastopna utakmica aktualnog prvaka u HNL-u bez pobjede. U prethodna četiri kola Rijeka je redom gubila od Istre 1961, Osijeka, Dinama i Lokomotive, a posljednju pobjedu ostvarila je 1. listopada protiv Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka je imala posjed na svojoj strani, velik broj ubačaja i udaraca (12), ali to im ništa nije značilo jer nisu pronašli rješenje za danas posebno raspoloženog vrata Intera, Krševana Santinija koji je odlično odradio ovu utakmicu.

Treća Rijeka sada ima 26 bodova, dva manje od drugog Osijeka, a jednim više od četvrtog Hajduka koji ima utakmicu manje, dok je Inter peti sa 22 boda, jednim više uz utakmicu više od šeste Lokomotive.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Dinamo sa 37 bodova i utakmicom manje.

RIJEKA - INTER 0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka: Prskalo - Vešović, Punčec, Elez, Zuta - Maleš, Bradarić - Kvržić, Mišić, Gorgon - Gavranović. Inter: Santini - Bosec, Grgić, Komorski, Mamić - Mazalović, Šarić, Postonjski - Rak, I. Blažević - Andrić.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

90' - Pred sam kraj utakmice došlo je naguravanja igrača. Vešović je namjerno pri izvođenju auta u glavu pogodio igrača Intera te su se u zbrku uključili i ostali igrači. Vidulin je pokazao žute kartone Vešoviću i Mamiću.

85' - Nevjerojatnu priliku propustio je Gavranović! Izbio je sam ispred Santinija koji je još jednom izašao kao pobjednik iz dvoboja sa igračima Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

74' - Još jedna prilka za Rijeku. Lopta se nakon kornera odbila do Kvržića koji je iz prve opalio u prvi kut, ali Santini je ponovno bio na svom mjestu i obranio i njegov pokušaj.

69' - Kek je u igru uveo Pavičića umjesto Maleša kako bi dobio na kreativnosti u veznom redu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

68' - Punčec je pucao nakon kornera, ali još je jednom vratar Intera odlično odradio svoj posao.

62' - Santini je nesavladiv danas. I kada Riječani dođu pred gol Inter, ovaj odlični vratar zaustavi sve pokušaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

48' - Nema puno promjena u igri Rijeke. Lopta je ponovno došla do Vešovića koji je odlično nabacio, ali Bradarićev pokušaj glavom završio je iznad gola Intera.

46' - Počelo je drugo poluvrijeme na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

45' - Gledatelji su zvižducima ispratili igrače u svlačionicu. Rijeka ima posjed u svojim nogama, ali ne uspijevaju ozbiljnije zaprijetiti Santiniju, odigravaju nepotrebna dodavanja i tako gube lopte.

35' - Puno akcija ide preko desne strane gdje Vešović ubačajima pokušava pronaći nekog od svojih suigrača. Santini je pogrešno procijenio jednu takvu loptu, ali je na koncu ipak završila u korneru iz kojeg Rijeka nije ozbljinije zaprijetila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

23' - Vidulin je pokazao žuti karton Andriću nakon neopreznog udarca Eleza pri jednom skoku. Bradarić je ubrzo nakon toga pucao po golu nakon solo prodora, ali Santini je uhvatio njegov pokušaj.

19' - Rijeka nastavlja sa pritiskom, ali i dalje ne uspijeva stvoriti pravu priliku. Nema dovoljno konkretnosti u igri Kekove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

10' - Bez prevelikih uzbuđenja proteklo je prvih 10 minuta utakmice. Rijeka je krenula otvoreno u utakmicu i dosta se igra Interovoj polovici igrališta.

1' - Počela je utakmica na Rujevici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek je na svom terenu odigrao 1-1 protiv Cibalije i sada ima 28 bodova te ih Rijeka eventualnom pobjedom može preskočiti i vratiti se na drugo mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo