NAJSLABIJA MOMČAD LIGE NAMUČILA MODRE: / Dinamo strepio do posljednje sekunde utakmice

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

U posljednjem susretu osmog kola hrvatskog prvenstva Dinamo je na stadionu Maksimir pobijedio Rudeš 3-2 i ponovo ima četiri boda više od drugoplasirane Rijeke.

10.9.2017.
19:35
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Trener Dinama Mario Cvitanović najavio je da će odmarati neke od reprezentativaca, a da će priliku dobiti igrači koji su se istaknuli na treninzima posljednjih dana. U udarnoj su momčadi tako osvanuli Zagorac, Fiolić, Gojak, Olmo i Henriquez, a na klupi su na početku bili Livaković, Soudani, Doumbia, Hodžić...

Napao je Dinamo od samog početka, ali je otpor Rudeša slomio tek s bijele točke u 23. minuti. Pavić je igrao rukom u kaznenom prostoru, a sudac pokazao na bijelu točku s koje je precizno zatresao mrežu Angelo Henriquez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 58. minuti je Fiolić nabacio iz kornera, a Benković nadskočio sve i glavom zabio u bliži kut.

U 80. minuti Budimir je dodao Havojiću, a ovaj gurnuo loptu Luliću koji je zabio za 2-1, možda i iz zaleđa. Samo tri minute kasnije Soudani je vratio Dinamo na dva gola prednosti, ali u 87. minuti je nadu Rudešu vratio Budimir. Do kraja utakmice Rudeš je pokušao zabiti i treći gol i tako prirediti senzaciju, no nije uspio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Dinamo sa 22 boda, Rijeka je druga sa 18 bodova,a treći je Hajduk sa 16 bodova. Na začelju je Rudeš s tri boda.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo