KAKAV ŠOK ZA REAL! / Madriđani pali u manje od deset minuta, u Barceloni mogu slaviti

Image
Foto: AFP, JOSE JORDAN

Nogometaši Real Madrida u zaostaloj su utakmici 16. kola španjolskog prvenstva iznenađujuće poraženi na gostovanju kod Valencije s 1-2.

22.2.2017.
19:44
AFP, JOSE JORDAN
VOYO logo

Šišmiši su šokirali europskog prvaka u manje od deset minuta. Već u petoj minuti Simone Zaza je zabio briljantan gol za vodstvo domaćih. Primio je loptu na 11, 12 metara udaljenosti, leđima okrenut golu i onda opalio iz okreta i pogodio suprotni kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real se još nije oporavio od početnog šoka, a već je bilo 2-0 za Valenciju. Domaći su povukli kontranapad koji je okončao Fabian Orellana. Posljednji je put Real dva gola u deset minuta primio u studenom 2003. godine protiv Seville.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madriđani su nadu vratili u 44. minuti kada je Marcelo nabacio s lijeve strane, a Cristiano Ronaldo zabio glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je poluvremenu Real napravio veliki pritisak, ali nisu uspjeli doći ni do boda. Štoviše, dojam je da je u 67. minuti Valencia oštećena nakon što je Carvajal u kaznenom prostoru srušio Zazu, a sudac pustio igru.

Od 62. minute je nakon tromjesečne stanke zbog teške ozljede za Real zaigrao i Gareth Bale. Kapetan hrvatske repretzentacije Luka Modrić izašao je iz igre u 76. minuti kada ga je zamijenio Lucas Vazquez, dok je Mateo Kovačić ostao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidaneovoj je momčadi ovo drugi ovosezonski poraz u prvenstvu, nakon onog protiv Seville (1-2). I dalje Madriđani na vrhu ljestvice imaju bod više od Barcelone, ali sada imaju još samo jednu zaostalu utakmicu za odraditi (gostovanje kod Celte).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo