MESSI OPET POMIČE GRANICE: / Valencia prijetila senzacijom, ali stvar je spasio argentinski čarobnjak

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

U posljednjoj utakmici 28. kola španjolskog prvenstva nogometaši Barcelone su na svome stadionu Camp Nou preokretom došli do pobjede protiv Valencije s 4-2.

19.3.2017.
21:38
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Iako je Barcelona napravila veliki pritisak na početku dvoboja, gosti su u 29. minuti neočekivano došli do vodstva. Dani Parejo je izveo korner, a Eliaquim Mangala je pobjegao našem Ivanu Rakitiću, nadskočio sve i glavom matirao Marc-Andrea ter Stegena. Ipak, Šišmiši nisu bili dugo u prednosti. Neymar je u 35. minuti sjajno izveo aut i proigrao Luisa Suareza koji je pobjegao obrani gostiju i mirno smjestio loptu u mrežu za izjednačenje.

Image
DERBI U ŠPANJOLSKOJ: /

Godin, Griezmann i Koke za veliko slavlje na Vicente Calderonu

Image
DERBI U ŠPANJOLSKOJ: /

Godin, Griezmann i Koke za veliko slavlje na Vicente Calderonu

Osma sezona u nizu s 40+ golova

Novi veliki šok za Valenciju dogodio se u 45. minuti kada je Suarez pobjegao Mangali, a ovaj ga srušio u šesnaestercu i dobio izravan crveni karton. Lionel Messi je s bijele točke donio prednost Barceloni, ali ni taj rezultat se nije dugo zadržao. Tek što se krenulo s centra, Valencia je odigrala odličnu akciju koju je pogotkom zaključio igrač posuđen upravo iz Barcelone Munir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je odmah na početku drugog poluvremena navalila na gol gostiju i to joj se isplatilo u 52. minuti kada je Javier Mascherano proigrao Messija, a ovaj iskosa s desne strane još jednom svladao Diega Alvesa. Jubilarnije to 100. put da je Messi u dresu Barcelone postigao najmanje dva pogotka na jednoj utakmici. Također, ovo je već osma sezona u nizu da je Argentinac zabio najmanje 40 golova, računajući dva natjecanja!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gomes zabio 'svojima'

U samoj završnici utakmice, u 89. minuti, Neymar se probio po desnoj strani i ubacio u pred gol gdje je lakoćom za 4-2 zabio bivši veznjak Valencije Andre Gomes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona se na ovaj način vratila na dva boda zaostatka za vodećim Realom, ali treba naglasiti da Madriđani imaju odigranu utakmicu manje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo