Gotovo je: 'Zločesti dečko' talijanskog nogometa novi je igrač Liverpoola

Talijanska nogometna zvijezda Mario Balotelli je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj pozira uz Liverpoolovu zastavu. Tako je i sam dao do znanja da su Redsi njegov novi klub.

25.8.2014.
19:10
VOYO logo

Balotelli se nakon godine i pol dana provedenih u Milanu vraća na Otok! Naravno, kako to već biva u nogometnom svijetu kada je o zvijezdama riječ, ova vijest je odjeknula poput bombe. I sam je ovaj zločesti dečko talijanskog nogometa prije nekoliko dana potvrdio odlazak iz slavnog talijanskog kluba riječima:

"''Ovo je moj posljednji dan u Milanu''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju engleskih medija, Liverpool je za Balottelija Milanu "iskrcao" 16 milijuna eura.

//www.youtube.com/embed/ncIw7kOklGk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijan je tijekom ponedjeljka sletio u Englesku, dočekali su ga njegovi novi poslodavci s kojima se odmah uputio u trening kamp svog novog kluba.

"Jako sam sretan, Liverpool je jedan od najboljih klubova u Engleskoj, a ovdje je nogomet na vrlo visokoj razini", rekao je Balotelli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Balotelli je u Premier ligi proveo tri godine igrajući za City, s kojim je postao prvak 2012. godine. U 54 nastupa za Manchester City postigao je 20 pogodaka, dok je u 43 utakmice za Milan postigao 26 golova.

Iako se nedviojbeno radi o vrhunskom nogometašu, dovođenje Balotellija predstavlja rizik za svaki klub zbog njegova nepredvidivog ponašanja kako na terenu tako i izvan njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo