UZBUNA ZBOG FOTOGRAFIJE: / Je li na pomolu senzacionalni transfer?

Image

Jedna fotografija objavljena u utorak na društvenim mrežama izazvala je pravu lavinu špekulacija. Je li na pomolu jedan od najvećih transfera u aktualnom prijelaznom roku?

28.7.2015.
15:46
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida otputovali su u utorak na nastavak priprema u Šangaj gdje u četvrtak igraju protiv Milana. U zrakoplovu, međutim, nije bilo francuskog napadača Karima Benzeme. On je istodobno privatnim zrakoplovom otputovao na nepoznatu destinaciju, a pritom je na Instagramu objavio fotografiju iz aviona uz znakovitu poruku:

"Neka prošlost ostane u prošlosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

?taken-by=karimbenzema

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno, odmah su se pojavila pitanja znači li to da je Real njegova prošlost i je li na pomolu transfer u Arsenal. Već dulje vrijeme engleski mediji izvještavaju da će Topnici pokušati dovesti 27-godišnjeg napadača, a nedavno je direktor kluba izjavio da Arsene Wenger "ima na raspolaganju toliko novca da može dovesti bilo kojeg igrača".

Je li Benzema taj igrač, saznat ćemo vjerojatno idućih dana, ali njegova je fotografija među navijačima Arsenala izazvala veliko oduševljenje i nadu da će dobiti spektakularno pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo