UZBUNA UOČI EL CLASICA: / Madridski mediji spominju urotu protiv Reala, Zidane smiruje strasti

Image
Foto: AFP, LLUIS GENE
Image
Foto: AFP, LLUIS GENE

Uoči novog El Clasica, velikog sudara između nogometaša Barcelone i Real Madrida, ponovno je u prvi plan izbila jedna teorija zavjere.

29.11.2016.
17:16
AFP, LLUIS GENE
VOYO logo

Ovaj put su se na noge digli u Madridu, a posebno u tamošnjim medijima, jer je za suca utakmice određen Carlos Clos Gomez, arbitar koji je došao na zao glas kao Barcelonin čovjek. No, Realov trener Zinedine Zidane smiruje tenzije i naglašava kako ne vjeruje u bilo kakve loše namjere odgovornih koji određuju suce.

Image
SPREMAJU SE UZDRMATI ŠPANJOLSKI NOGOMET: /

Barcelona želi dovesti zvijezdu Real Madrida

'Nisam zabrinut'

"Ne vjerujem u tvrdnje da bilo koji sudac favorizira ovaj ili onaj klub. Mislim da nas čeka sjajna utakmica i da će sudac odraditi najbolji mogući posao", poručio je Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona i Real igraju u sklopu 14. kola španjolskog prvenstva, utakmica je na rasporedu ove subote u 16.15 sati. Uoči dvoboja madridski mediji podsjećaju da Barcelona nikad nije izgubila utakmicu niti dobila crveni karton kad joj je sudio Clos Gomez, kao i da je 44-godišnji sudac tijekom karijere donio više spornih odluka na štetu Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne zanimaju me takve teorije urote. Nisam zabrinut, želim razmišljati samo o utakmici. Ljudi u subotu žele gledati odličnu utakmicu i odličnog suca", dodao je Zidane čija momčad na vrhu ljestvice ima šest bodova prednosti u odnosu na Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo