Vatrenima prijeti prava sramota na Maksimiru

Kako stvari trenutno stoje, utakmica između Hrvatske i Belgije na Maksimiru (petak, 18 sati) mogla bi biti jedna od najneposjećenijih utakmica u Vatrenih u povijesti.

Naime, nešto više od 30-tak sati prije utakmice prodano je tek 8.500 ulaznica, a ulaznice se i dalje slabo prodaju.

Iako je HNS pokušao napraviti akciju na internetu da pri kupnji četiri ulaznice jedna ide gratis, te za šest čak dvije, to nije urodilo plodom.

No, u HNS-u se nadaju kako će do utakmice ipak biti prodano 20-tak tisuća ulaznice, jer statistički Hrvati ih najčešće kupuju u posljednji tren. Najcrnji se scenarij po njima ipak neće dogoditi, a ne ostvare li se njihove prognoze, utakmica Hrvatske i Belgije bit će jedna od najneposjećenijih ikad kada su u pitanju kvalifikacijske utakmice, te definitivno domaći susret s najmanje gledatelja u ovom ciklusu.

Podsjetimo, u Maksimiru je protiv Makedonije bilo 14 tisuća gledatelja, s Walesom u Osijeku 18, a protiv Srbije u Zagrebu preko 35. Utakmica s Belgijom trebala je odlučivati o prvom mjestu u skupini, no ovako, kada su šanse Hrvatske za to svedene na minimum, Belgija, čini se, nikog previše i ne zanima.

Tko je za to kriv, prosudite sami!

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr