UTAKMICA KOJA NADILAZI SPORTSKE OKVIRE: / Luis Ibanez ne bi htio igrati protiv Dinama

Image
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

Bivši igrač Dinama, sad dokapetan Crvene zvezdeLuis Ibanez, odigrao je sjajnu sezonu za svoju momčad, bio jedan od najzaslužnijih za naslov prvaka Srbije i postao miljenik navijača u Beogradu.

17.5.2016.
14:58
Srdjan Ilic/PIXSELL
VOYO logo

"Argentinac se dva puta kvalificirao za elitno europsko natjecanje, u jesen 2011. godine preko Nefčija, Helsinkija i Malmoa stigao je do grupne faze i sudara s Cristianom Ronaldom, sezonu kasnije izbacio je Ludogorec, Šerif i Maribor za kasniji sudar sa Zlatanom Ibrahimovićem".

Ibanez će na sve to kazati:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljam svakodnevno koliko bi bilo lijepo da sa Crvenom zvezdom ostvarim novo sudjelovanje u Ligi prvaka. Ulazio sam dva puta iz šest pokušaja, što pokazuje koliko je to teško. Znamo kolika je velika želja navijača, ali i da mnogo faktora može da presuditi", kazao je Ibanez za Sportski žurnal.

Image
Image

'Bio bi pun stadion'

Dinamo u kvalifikacijama za Ligu prvaka može igrati sa prvakom Srbije Crvenom zvezdom. "Vrući" susret ovih dvaju klubova moguć je u 3. ili 4. pretkolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolje da ih izbjegnemo, zbog tenzije. Nema navijača na utakmicama Dinama, ako mi dođemo bio bi pun stadion".

Ibanez je oženjen u Zagrebu. Točnije, njegova supruga Matea je iz Zagreba, pa su veze iz grada i kluba ostale zauvijek. Branič beogradske momčadi otkrio je s kim je razgovarao o mogućem sudaru Dinama i Zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo sa sunarodnjakom Sigalijem. Nije znao da bi utakmice imale drugačiju dimenziju od običnih kvalifikacijskih, sportskih. Pričao sam mu o tome".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo