USPJEŠNA GENERALKA ZA DINAMO: / Juve s Mandžom i Higuainom do bodova na Siciliji

Image
Foto: AFP, TIZIANA FABI

Idući suparnik zagrebačkog Dinama u Ligi prvaka, talijanski velikan Juventus pobijedio je na gostovanju Palermo 1-0 u susretu 6. kola Serie A.

24.9.2016.
21:03
AFP, TIZIANA FABI
VOYO logo

Torinska "Stara dama" nije briljirala, a pobjednika je odlučio autogol Edoardoa Goldanige u 49. minuti. Ovom pobjedom Juve je zadržao vodeću poziciju na ljestvici talijanskog prvenstva.

Juventusov strateg Massimilliano Allegri od prve minute u sastav je postavio Gonzala Higuaina i našeg Marija Mandžukića, a obojica napadača su odigrala svih 90 minuta. Hrvatski reprezentativac je imao dvije lijepe prilike u 66. i 70. minuti, no oba puta je sjajno reagirao Josip Posavec, bivši vratar zaprešičkog Intera. Mandžukić je u 77. minuti napokon postigao pogodak, međutim poništen je zbog zaleđa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVI ŽELE NA JUVENTUS: Redovi pred blagajnama, zbog velike navale pao i server za kupovinu ulaznica

Pjaca nije ulazio u igru

Drugi hrvatski reprezentativac u redovima torinskog sastava Marko Pjaca nije nastupio, baš kao niti ponajbolji igrač talijanskog prvaka Paulo Dybala. Za Palermo je odlično branio Posavec, a do 68. minute igrao je Mato Jajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://hoofoot.com/?match=Palermo_0_-_1_Juventus_2016_09_24

Juventus dolazi u Zagreb u ponedjeljak, a utakmica protiv Dinama na rasporedu je u utorak, 27. rujna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loriente i Athletic Bilbao skinuli skalpove protivnicima Dinama u LP

U subotu su nastupila i preostala dva kluba iz Dinamove skupine Lyon i Sevilla i oba sastava su doživjela poraze. Lyon je izgubio na gostovanju kod Lorienta 0-1, dok je Sevilla poražena kod Athletic Bilbaoa 1-3.

https://vid.me/a4KV

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lorient je slavio golom Jimmyja Cabota u 51. minuti, a Lyonu je to bio treći poraz u posljednjih pet kola. evilla je na San Mamesu izgubila 1-3 upisavši prvi ligaški poraz ove sezone. Gosti su u 89. minuti ostali i bez vratara Salvatorea Sirigua koji je isključen zbog udaranja Aritza Aduriza. Sirigu je pritom skrivio kazneni udarac, a kako su gosti već obavili sve tri izmjene na vratar je stao veznjak Vicente Ibbora. Aduriz je sigurno realizirao jedanaesterac za 3-1. Golove za baskijski sastav zabili su i San Jose (26) i Mikel Balenziaga (66), dok je strijelac za Sevillu bio Samir Nasri (55).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilla i Lyon će u utorak igrati na Ramon Sanchez Pizjuanu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo