USAIN BOLT JE OZBILJNO ZAGRIZAO ZA NOGOMET: / U ožujku ide na probu u redove njemačkog velikana

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Jedan od mojih najvećih snova je potpisati za Manchester United", ozbiljno priča osmerostruki olimpijski pobjednik.

7.1.2018.
20:33
AFP
VOYO logo

Najbrži čovjek svih vremena Usain Bolt prošle je godine zaključio atletsku karijeru, ali još uvijek nije spreman reći konačno zbogom sportu. Osmerostruki olimpijski pobjednik i svjetski rekorder na 100, 200 i 4x100 metara i dalje vrlo ozbiljan u naumu da postane profesionalni nogometaš. Sprema se odraditi probu u njemačkom velikanu Borussiji Dortmund, a o svojim je planovima razgovarao i s legendarnim menadžerom Manchester Uniteda Alexom Fergusonom.

'Ako kažu da sam dobar, nastavljam'

"Ozljeda je sada iza mene, ponovno sam potpuno spreman. U ožujku idem na probu u Dortmund i to će odrediti što ću dalje s karijerom. Ako mi kažu da sam dobar i da trebam nastaviti trenirati, tako će i biti. Malo sam nervozan oko svega. Inače nemam takvih problema, ali ovo je drugačije jer je riječ o nogometu. Trebat će mi vremena za prilagodbu, ali kad zaigram nekoliko puta, naviknut ću se. Tako je bilo i kad sam počeo s atletikom, bio sam nervozan, ali kad sam se naviknuo na publiku i sve oko sebe, sve je sjelo na svoje mjesto", rekao je Jamajčanin za Express.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedan od mojih najvećih snova je potpisati za Manchester United. Ako u Dortmundu kažu da sam dobar, naporno ću trenirati. Pričao sam s Alexom Fergusonom i rekao sam da kaže koju dobru riječ za mene u Manchesteru. Rekao mi je da će, ako se dobro pripremim, vidjeti što može napraviti", dodao je Bolt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo