URNEBESNO: / Na koga vas podsjecaju ovi brazilski djecaci?

Brazilski stoperski par Thiago Silva - David Luiz proslavio se u srijedu navecer u Londonu.

12.3.2015.
9:30
VOYO logo

Chelsea je na svome Stamford Bridgeu imao sve u svojim rukama. Nakon sto je u prvoj utakmici u Parizu izvukao povoljnih 1:1, u uzvratu je vec u 31. minuti imao igraca vise jer je neopravdano iskljucen Zlatan Ibrahimovic. U 81. minuti je defenzivna Mourinhova momcad konacno i povela pogotkom Garyja Cahilla, ali nije znala sacuvati prednost.

Pet minuta kasnije je bivsi clan Chelseaja David Luiz donio izjednacenje i produzetke PSG-u. U dodatnom su vremenu domaci opet dosli do prednosti nakon sto je Thiago Silva igrao rukom u svome sesnaestercu, a Eden Hazard zabio s bijele tocke. Iako je u tom trenutku bio tragicar, Thiago se u 114. minuti prometnuo u junaka dvoboja nakon sto je nadvisio sve i glavom zabio za konacnih 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luiz i Thiago su tako u srijedu bili 'glavne face', a drustvene je mreze nakon toga preplavila saljiva fotografija na kojoj su dvojica malih Brazilaca koji neodoljivo podsjecaju na spomenute nogometase. Fotografiju su prenijele i brojne slave osobe, medu kojima i nekadasnji najbolji svjetski nogometas, Brazilac Ronaldo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo